Home Editorial Cum poți curăța mașina de praf fără apă și fără să...

[SOLUȚIE] Cum poți curăța mașina de praf fără apă și fără să o zgârii

5372
0
curata masina de praf fara apa

Am descoperit un produs cu care poți curăța mașina de praf  fără apă și fără lavete de hârtie care zgârie suprafața. Este vorba despre niște lavete destul de ieftine produse de cei de la Carrefour și cu un asemenea pachet, puteți curăța mașina de praf fără probleme. În pachet sunt 20 de lavete și cred că o să vă ajungă și pentru interior, nu doar pentru exterior.

Am descoperit aceste lavete căutând o soluție pentru geamuri, am zis să le încerc întrucât fix pentru așa ceva sunt concepute și vândute, pentru a curăța geamuri. Ei bine, ca orice produs mai ciudat, vă spun din proprie experiență că dacă veți șterge geamurile de la mașină cu aceste lavete v-ați semnat condamnarea la moarte dacă se pune ploaia, se mâzgălesc urât de tot și aveți nevoie de ceva degresant ca să scăpați de problemă. Le-am încercat pentru a curăța mașina, plastic  + metal și sunt mai mult de cât ok. Nu zgârie suprafețele și curăță destul de vine fără să fii nevoit să freci.

În pozele de mai jos, vedeți o diferență între zonele șterse cu aceste lavete umede și cele neatinse, după o noapte în care iarăși a plouat cu un fel de nămol. Deși stratul de praf este unul destul de gros, vedeți că se ia fără probleme și fără să apară zgârieturi. E drept, e genul de soluție destinată celor care sunt dispuși să piardă cam 20 – 30 de minute să șteargă mașina. E nevoie totuși de ceva efort fizic dar ca soluție de avarie, de să zicem week-end cu spălătorii full și ploi cu nămol, e destul de ok.

[Best_Wordpress_Gallery id=”3″ gal_title=”Lavete Rezultat”]

 

De unde poți cumpăra exact aceste lavete cu care poți curăța mașina de praf și cât costă

Lavetele le găsești în magazinele Carrefour, fiind marcă proprie, la raionul cu soluții pentru curățenie. Costă 3 lei și 50 de bani, conțin 20 de lavete umede care îți vor ajunge să ștergi mașina de praf fără probleme chiar dacă ai monovolum, Scenic, Sharan, Touran, cred că un pachet de 20 de lavete ajung și la un SUV.

[Best_Wordpress_Gallery id=”4″ gal_title=”Lavete”]

Bineînțeles, nu recomand să folosiți aceste lavete permanent în locul spălătoriilor auto. Eu le folosesc doar în momentele în care nu găsesc loc la spălătorie sau mă grăbesc destul de mult și nu îmi permit să las 2 ceasuri mașina la spălat. Nu știu ce efect poate să aibă asupra vopselurilor pe timp îndelungat, la mine nu s-a întâmplat nimic niciodată și le-am folosit de vreo 10 ori cred. Încercați-le și voi dacă sunteți curioși, mie unul mi se pare o soluție destul de eficientă și din punct de vedere al costurilor (3.50 RON) dar și ca rezultat. O să atașez niște poze în cursul acestei zile și cu întreaga mașină curățată cu aceste lavete.

Aștept comentariile voastre, dacă a mai folosit cineva așa ceva și a ieșit urât de asemenea, treceți la comentarii.

Previous articleDe ce trebuie să-ți montezi cârlig de remorcare indiferent de mașină
Next article5 motive să nu cumperi niciodată o mașină mai scumpă de 3000 de euro
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here