Home Editorial ATENȚIE șoferi, a început epidemia de rotită

ATENȚIE șoferi, a început epidemia de rotită

1115
2
rotită

Dragi șoferi, aveți mare atenție. Începând de azi a început oficial epidemia de rotită.

Primele cazuri grave și-au făcut apariția în Drobeta Turnu Severin, unde doi șoferi s-au trezit pur și simplu cu mașinile suite pe bordură de-un colț. Imaginile de mai jos au fost surprinse de un fotograf amator care a anunțat imediat Ministerul Sănătății Mintale Lipsă.

Din cauza rotitei, cei doi șoferi nu au simțit zdruncinătura teribilă apărută în momentul în care mașina a urcat pe bordură. Rotita le-a afectat toate simțurile în momentul în care au efectuat parcarea laterală. Nu au mai simțit smuciturile iar în momentul în care au terminat de efectuat manevra, virusul i-a făcut să creadă că au efectuat o parcare ca la carte.

Deocamdată nu există medicament pentru acest virus pentru că este un derivat din tulpina virusului nesimțire. Pe măsură umanitatea a evoluat, virusul rotită a suferit mutație cu virusul miserupismului și cu cel al delăsării ordinare. După anii 2002-2003, a apărut forma lui finală, o combinație ciudată cu virusul examenului psihologic luat pe șpagă în școala de șoferi.

Așadar, mare atenție șoferi, nu e de glumă. În cazul în care zăriți cazuri de rotită spontană prin oraș, recomandarea Ministerului Sănătății Mintale Lipsă este fotografierea acestora și izolarea lor pe Facebook, pe paginile specifice acestei boli, intitulate „Ai parcat ca un bou”.

Previous articleMajoritatea mașinilor vândute pe net sunt impecabile până când ceri seria de șasiu
Next article9 pericole din pricina cărora în România se moare pe șosele mai des ca de bombe în Siria
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

2 COMMENTS

  1. Nu mai stiu de unde, am inteles ca nu este legal sa faci public numarul unui vehicul. Desi, cum stim, el este la vedere!
    Stii mai bine subiectul?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here