SHARE
YouTube

Deși YouTube a dovedit în multe rânduri că nu prea pune la suflet eforturile micilor creatori de conținut, discutăm despre o platformă care ne aduce nouă, privitorilor, un conținut de calitate în măsura în care știm să-l selectăm. Cred că sunt multe persoane care iubesc camioanele și șoferia pe această pagină, probabil mulți dintre voi urmăriți de mult timp canale de YouTube precum Daniel Cimpoeru, Cri Riz, Adrian Cătălin, Marius Ursu, Mihai Ionel, Driver Dey. Cei enumerați au ajuns deja celebri pe această platformă în rândul amatorilor de camioane așa că în cele ce urmează vom prezenta 3 camionagii români de pe YouTube mai puțin cunoscuți, pe care eu unul vi-i recomand.

3 camionagii români cu canale de YouTube pe care trebuie să-i urmărești

  1. LEO – din punctul meu de vedere, Leonardo Vodnicear este de departe un YouTuber care se pricepe foarte bine la editarea clipurilor. În plus, dacă veți urmări clipurile lui, veți vedea că este și o persoană foarte serioasă. Leo este genul de titular pe care orice începător ar vrea să-l aibă.
  2. BIG MAN – apărut de nicăieri, pe Dorin Boldeanu l-am descoperit în urmă cu doar câteva luni. Omul lucrează pe Italia și vă pot spune că face niște clipuri mai mult decât interesante și destul de amuzante. Are un stil asemănător cu Mihai Ionel, doar că Dorin înjură mai puțin.
  3. BlueSky/Romînu22 – două personaje foarte interesante, culmea, pe amândoi îi cheamă Ionuț. Ei prezintă viața de șofer de camion în Noua Zeelandă. Sunt doi băieți cu foarte mult bun simț pe care vi-i recomand cu drag. De asemenea, calitatea clipurilor lor e foarte bună. Îi consider 2 în 1, sunt prieteni foarte buni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.