Acasă Editorial Cele mai frumoase 5 piețe de Crăciun din Europa – Agenția de...

Cele mai frumoase 5 piețe de Crăciun din Europa – Agenția de Turism TOUREX

4382
0

Trendul piețelor de Crăciun începe să prindă și pe la noi. Există multe locații în Europa și în întreaga lume de fapt în care se organizează piețe de Crăciun cel puțin magnifice. Discutăm despre niște orașe deja celebre pentru această tradiție, capabile să te facă să simți spiritul Crăciunului mai viu ca niciodată. Deși este dificil să faci diferența între aceste piețe de Crăciun, toate fiind organizate ca la carte, o să încercăm în cele ce urmează să le trecem în revistă pe cele mai frumoase 5. Evident, deja există oferte pentru ele prin intermediul agenției de turism TOUREX, așa că dacă vă bate gândul să vă bucurați de acest tip de eveniment la iarnă, aveți posibilitatea să rezervați vacanța de acum. Haideți să vedem așadar cele mai frumoase 5 piețe de Crăciun din lume, către care Agenția TOUREX are deja oferte destul de interesante.  

Cele mai frumoase 5 piețe de Crăciun din Europa – Agenția de Turism TOUREX

 1. Viena (13.11.2018 – 23.12.2018) – În Viena, se țin mai multe piețe de Crăciun, nu este doar una singură. Tot orașul se transformă începând cu data de 13 noiembrie și capătă un aspect feeric, de sărbătoare antică, efect obținut oarecum prin prisma aspectului general medieval al orașului. Rathausplatz este locul în care se face cel mai interesant târg de Crăciun din Viena. Discutăm de peste 150 de standuri unice, întinse pe o suprafață de 3000 de metri pătrați. La cât este de mare, ai nevoie de ceva timp să vezi toate standurile. Ce se poate cumpăra de la aceste buticuri? Păi de la suveniruri, obiecte de artizanat, până la specialități culinare și băuturi calde.

  Piața de Crăciun de la Viena, Austria
 2. Praga (02.12.2018 – 06.01.2019) – Târgul de Crăciun de la Praga este cel mai lung din Europa ca perioadă de desfășurare. Cei care ați fost deja în luna decembrie în capitala Cehiei ați observat probabil că acest târg de Crăciun iese în evidență prin atmosferă și prin gastronomie. Știu că toate piețele de Crăciun din lume se bucură de cele două caracteristici, însă cel de la Praga clar iese în prim plan din acest punct de vedere. Trebuie specificat faptul că prețurile din această piață de Crăciun, la orice, sunt mai mici față de restul piețelor de Crăciun.

  Piața de Crăciun de la Praga, Cehia
 3. Budapesta (10.11.2018 – 01.01.2019) – Vecinii noștri unguri au reușit să intre în TOP 5 cele mai frumoase piețe de Crăciun din Europa prin tradiție, organizare, aspect și nu în ultimul rând, prețuri. Piața Vörösmarty din Budapesta este gazda acestui eveniment care devine din ce în ce mai frumos, de la an la an. Pentru a putea participa la acest târg, comercianții trebuie să vină NUMAI cu produse lucrate manual, fapt ce transformă evenimentul într-unul foarte frumos, de la care oricine poate să cumpere câte ceva unic pentru cei dragi.

  Piața de Crăciun de la Budapesta, Ungaria
 4. Bruxelles (24.11.2018 – 31.12.2018) – Veste 2 milioane de turiști trec pragul anual pieței de Crăciun de la Bruxelles. O poți face și tu prin Agenția TOUREX, există deja oferte în acest sens la prețuri destul de bune. Piața de Crăciun de la Bruxelles este împărțită în două locații, una aproape de Grote Markt iar cealaltă înspre catedrala Saint-Catherine de lângă fântâna Timp să aveți să le vizitați pe ambele, în rest cu siguranță o să fie totul ok. Atmosfera de basm desprinsă din acest târg cu siguranță o să vă cucerească.

  Piața de Crăciun de la Bruxelles, Belgia
 5. Tallinn (18.11.2018 – 07.01.2019) – Cum credeți că este piața de Crăciun în cel mai medieval oraș din Europa? Vă spun eu: absolut magnific. Capitala Estoniei a fost și va rămâne dintotdeauna unul dintre cele mai frumoase orașe istorice din lume iar faptul că aici se organizează și o piață de Crăciun, nu poate decât să-i dea și mai multă valoare, și mai mult credit. Sculpturile în zăpadă/gheață sunt specifice acestui eveniment de care vă puteți bucura și voi dacă veți cumpăra un sejur de la Agenția TOUREX în această perioadă.

  Piața de Crăciun de la Tallinn, Estonia

Desigur, lista cu piețele de Crăciun frumoase din Europa este mult mai lungă, însă ne-am oprit la cele mai frumoase cinci. E important să înțelegem faptul că aceste destinații merită promovate acum în ideea că prețurile sunt mai mici, se găsește cazare peste tot și per total, sunt șanse mult mai mari să ieșiți cu o cheltuială mai mică. Mult mai mică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.