SHARE

Parcă mai ieri avea și el vreo 500 de abonați și se lupta să strângă 1000. L-am descoperit pe Dorin Boldeanu în urmă cu aproape 1 an și mi-au plăcut clipurile lui. Omul face Truck Vlog din Italia și reușește să iasă în evidență atât prin creativitate (clipuri unice) cât și prin umor.

O să pun în cele ce urmează cele mai interesante clipuri de-ale lui în articol, astfel încât să-l cunoașteți și voi pe om dacă cumva nu ați auzit de el până acum. Merită să fie promovat atât timp cât este perseverent. Din moment ce a ajuns la 10.000 de abonați, clar are planuri mari cu YouTube, așa că vom avea ce vedea la el pe canal pe viitor.  Desigur, 10 mii nu este o cifră WOW, dar pentru cine muncește și reușește să aducă un conținut cât de cât de calitate, este o reușită care merită apreciată.

Sfatul meu este să vă abonați și voi la canalul lui, chiar dacă nu postează foarte des (acum este în concediu în RO), cu siguranță atunci când se va întoarce la muncă în Italia vom avea parte de niște clipuri super faine din partea lui. Haideți să vedem împreună cele mai faine 4 clipuri marca BIG MAN.

Cele mai interesante 4 clipuri marca BIG MAN

Situație extremă pe Talpa Iadului

Am acționat butonul de panică

Înzăpezit cu SCANIA V8 R500 cu 2 milioane de KM

Review DAF XF 480 TRUCK FULL OPTIONAL

 

Felicitări pentru cei 10.000 de abonați Dorin!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.