Acasă Editorial De-asta e bine să bagi la cap lucrurile elementare pe care le...

De-asta e bine să bagi la cap lucrurile elementare pe care le înveți la școala de șoferi

1454
0
școala de șoferi

Spuneam într-un articol trecut faptul că o mare parte a tinerilor care ies din școlile de șoferi parcă-și fac așa un plan, în secunda doi de când se văd cu permisul de conducere în mână, să nu mai respecte nimic din ce au învățat de-a lungul celor 3 luni de cursuri: nu mai semnalizează, parchează pe unde apucă, nu mai acordă prioritate în sensul giratoriu și așa mai departe.

Ei bine, iată că ieri s-a mai confirmat o dată această teorie, când o duduie a lăsat pe stradă o mașină neasigurată așa cum scrie la carte, iar mașina a luat-o la vale, proptindu-se 50 de metri mai jos de unde fusese parcată inițial într-o altă mașină, fiind la un pas să strivească șoferița mașinii lovite care tocmai încerca să se urce în autoturism.

Primul lucru pe care-l înveți atunci când intri în școala de șoferi este să asiguri autoturismul atunci când ai terminat treaba cu el: să pui într-o viteză inferioară, să tragi frâna de mână și să o încui.

Se pare că duduia care a coborât din acea mașină „posedată” a uitat toate aceste reguli, automobilul plecând în jos pe stradă. De-asta e bine să bagi la cap lucrurile elementare pe care le înveți la școala de șoferi, că uite ce catastrofe se pot întâmpla. O ia mașina la vale pe stradă și nu are nimeni ce să-i facă, decât să se uite la ea cum curge sperând că se va opri întru-un gard, fără să strivească pe nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.