SHARE

Am observat în ultima vreme că apar în peisaj tot mai mulți tineri camionagii care aleg să pună bazele unui canal de Youtube, canal prin intermediul căruia doresc să arate celor interesați viața de șofer profesionist atât în țară cât și în străinătate. Există câțiva care merită un pic mai multă atenție și promovare, întrucât reușesc să aducă în prim plan niște materiale de calitate, corecte, muncite,  așa că în cele ce urmează veți vedea o mică prezentare care nu are rolul de a crea un top cu cei mai buni sau ceva de genul. Este o simplă enumerare a câtorva tineri camionagii români care au pus bazele unui canal de Youtube, dar care nu sunt așa de cunoscuți precum Adrian Cătălin sau Cristian Rizescu și care, după părerea mea, merită atenție și promovare.

Ray Deen – omul a început seria de videoclipuri de tip truckvlog încă de pe vremea când lucra pe 7.5 Tone. Acum, se află în Suedia de unde postează materiale interesante cu ansambluri rutiere de 25 de metri.

Ray Deen

Daniy El Rayo – tânără speranță a truckvlogging-ului din Germania, reușește să aducă în prim plan calitatea atât în YouTube cât și în materie de gândire. Daniy a declarat război ilegalităților din transporturi în urmă cu mulți ani și a decis să-și continue cariera de șofer profesionist în Germania. Chiar aveți ce învăța de la el.

Daniy El Rayo

Romînu22 – a lăsat Statele Unite pentru Noua Zeelandă, însă la bază tot român este. John, sau Ionuț, cum vreți să-i spuneți, prieten la cataramă cu Blue Sky (pe care culmea, tot Ionuț în cheamă), reușește să urce pe YouTube clipuri de calitate și interesante, chiar dacă mediul în care activează presupune camioane și reguli total diferite de cele din EU.

Romînu22

Ionuț Măgădan – după Adrian Cătălin și Silviu Moldovan, iată că s-a mai apucat un român de truckvlog prin Marea Britanie. Stilul său aduce însă ceva nou pe Youtube iar cei care se gândesc să profeseze în meseria de șofer profesionist în UK, ar fi bine să se aboneze la el.

Ionut Magadan

SAKKE GB – mi-a sărit în vizor nu demult, în urmă cu doar 2 zile când a postat pe YouTube un clip despre timpii de condus și repaus, despre tahograf. I-am văzut și celelalte clipuri și presimt un viitor mare pentru el în sfera truckvlog. Are potențial.

Sakke GB

Adrian Cox – chiar dacă nu are zeci de mii de abonați, Adrian a reușit de multe ori să mă distreze cu pamfletele lui. Pe canalul său de YouTube nu are numai pamflete, ci și truckvlog din UK, cu fel de fel de întâmplări care mai de care mai interesante.

Adrian Cox

Repet, dacă Ray Deen e primul și Adrian Cox e ultimul, e doar pentru că așa mi-au venit numele lor în minte, nu este o ierarhie de competență sau ceva de genul. Ei sunt câțiva tineri youtuberi care din punctul meu de vedere merită mai multă atenție. Ei reușesc să aducă în prim plan materiale de calitate și le preconizez un viitor destul de strălucit pe Youtube, cu o singură condiție însă: să se țină de treabă și să stea departe de circotecă.

Articole Asemănătoare

Un șofer adevărat nu claxonează niciodată când pericolul este iminent... În România se claxonează mult. Știm asta. Mult și fără motiv. Se claxonează după femei, se claxonează dacă cineva întârzie la semafor mai mult de o milisecundă, se claxonează când cineva încalcă o regulă de circulație și ne face p...
Despre modul de lucru TUR-RETUR pe comunitate cu GrassuTatae3 Din moment ce pe YouTube apar din ce în ce mai mulți camionagii români, din moment ce meseria de șofer profesionist stârnește interese din ce în ce mai mari pentru tineri, continuăm seria interviurilor cu Valentin aka GrassuTatae3...
Migranții au bolovani asupra lor – meseria de șofer profesionist... LEO s-a trezit cu migranți în remorcă și, după ce i-a dat jos cu poliția, a observat că aceștia aveau asupra lor niște bolovani, pietroaie care vă dați și voi seama cam la ce foloseau. Cât de periculoasă a devenit de fapt meseria ...
Diurna – paradigma hoției în țara care nu se mai face bine vreod... Da, este un articol care va deranja multă lume. Știu. Astăzi discutăm despre diurnă, exemplul hoției în acte într-o țară de la care toată lumea așteaptă un pic de normalitate. Ei bine, discutam de multe ori cu amici despre politic...
INFORMAȚIILE OFERITE DE TAHOGRAFUL DIGITAL VDO v.2. Aceste informații sunt luate din clipurile lui Daniel Cimpoeru. Pe Daniel îl puteți găsi pe YouTube cu același nume. Perioada de recuperare în caz de nevoie, dacă se face repaus săptămânal redus mai puțin de 45 de ore (tr...

1 COMMENT

  1. Multumesc mult n-ai idee cat de impresionat sunt ca cineva apreciaza munca mea, mai surprins enorm, inca odata jos palaria si mult succes in miscarea care o faci in aceasta bransa.
    Cu multa atentie si respect te salut! Iti las numarul meu de contact: 00491638185254

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.