SHARE

Am observat în ultima vreme că apar în peisaj tot mai mulți tineri camionagii care aleg să pună bazele unui canal de Youtube, canal prin intermediul căruia doresc să arate celor interesați viața de șofer profesionist atât în țară cât și în străinătate. Există câțiva care merită un pic mai multă atenție și promovare, întrucât reușesc să aducă în prim plan niște materiale de calitate, corecte, muncite,  așa că în cele ce urmează veți vedea o mică prezentare care nu are rolul de a crea un top cu cei mai buni sau ceva de genul. Este o simplă enumerare a câtorva tineri camionagii români care au pus bazele unui canal de Youtube, dar care nu sunt așa de cunoscuți precum Adrian Cătălin sau Cristian Rizescu și care, după părerea mea, merită atenție și promovare.

Ray Deen – omul a început seria de videoclipuri de tip truckvlog încă de pe vremea când lucra pe 7.5 Tone. Acum, se află în Suedia de unde postează materiale interesante cu ansambluri rutiere de 25 de metri.

Ray Deen

Daniy El Rayo – tânără speranță a truckvlogging-ului din Germania, reușește să aducă în prim plan calitatea atât în YouTube cât și în materie de gândire. Daniy a declarat război ilegalităților din transporturi în urmă cu mulți ani și a decis să-și continue cariera de șofer profesionist în Germania. Chiar aveți ce învăța de la el.

Daniy El Rayo

Romînu22 – a lăsat Statele Unite pentru Noua Zeelandă, însă la bază tot român este. John, sau Ionuț, cum vreți să-i spuneți, prieten la cataramă cu Blue Sky (pe care culmea, tot Ionuț în cheamă), reușește să urce pe YouTube clipuri de calitate și interesante, chiar dacă mediul în care activează presupune camioane și reguli total diferite de cele din EU.

Romînu22

Ionuț Măgădan – după Adrian Cătălin și Silviu Moldovan, iată că s-a mai apucat un român de truckvlog prin Marea Britanie. Stilul său aduce însă ceva nou pe Youtube iar cei care se gândesc să profeseze în meseria de șofer profesionist în UK, ar fi bine să se aboneze la el.

Ionut Magadan

SAKKE GB – mi-a sărit în vizor nu demult, în urmă cu doar 2 zile când a postat pe YouTube un clip despre timpii de condus și repaus, despre tahograf. I-am văzut și celelalte clipuri și presimt un viitor mare pentru el în sfera truckvlog. Are potențial.

Sakke GB

Adrian Cox – chiar dacă nu are zeci de mii de abonați, Adrian a reușit de multe ori să mă distreze cu pamfletele lui. Pe canalul său de YouTube nu are numai pamflete, ci și truckvlog din UK, cu fel de fel de întâmplări care mai de care mai interesante.

Adrian Cox

Repet, dacă Ray Deen e primul și Adrian Cox e ultimul, e doar pentru că așa mi-au venit numele lor în minte, nu este o ierarhie de competență sau ceva de genul. Ei sunt câțiva tineri youtuberi care din punctul meu de vedere merită mai multă atenție. Ei reușesc să aducă în prim plan materiale de calitate și le preconizez un viitor destul de strălucit pe Youtube, cu o singură condiție însă: să se țină de treabă și să stea departe de circotecă.

Articole Asemănătoare

Șoferi buni (3) – garare incredibilă dintr-o poziție la limită Un șofer profesionist de calitate, cu foarte multă experiență trebuie să fie capabil să gareze camionul din orice poziție, în orice situație, indiferent de condițiile atmosferice. Clipul de astăzi vine de la un coleg aflat peste o...
GrassuTatae3 – unul dintre cei mai simpatici camionagii români de pe Y... După ce l-am descoperit pe Mihai Ionel, un camionagiu român de comunitate foarte simpatic, am dat și peste GrassuTatae3. După ce i-am urmărit câteva clipuri, am ajuns la concluzia că merită un articol de prezentare în secțiunea ca...
Plata la kilometru este ILEGALĂ Articolul 10 alineatul 1 din Regulamentul 561/2006 – „Se interzice întreprinderilor de transport să remunereze conducătorii auto salariați sau care sunt puși la dispoziția lor în funcție de distanță parcursă şi/sau de cantitatea d...
Ce trebuie să știi dacă vrei să începi o carieră de șofer profesionist... Pentru că pe cricul.ro există un interes din ce în ce mai mare pentru categoria ȘOFERI PROFESIONIȘTI, am zis să aducem în prim plan câteva interviuri cu camionagii celebri, români și nu numai, de pe YouTube. Astăzi, domnul Dani...
Donații pentru Daniel Cimpoeru Fraților, vreau să vă anunț o treabă. Daniel Cimpoeru și-a făcut un cont de PayPal în care acceptă donații. Nu vă speriați, omul nu cere, acest anunț este inițiativa mea prin care încerc să recompensez munca depusă de el în mediul...