Home Colțul camionagiilor Profesionistul

Profesionistul

717
SHARE
Profesionistul

Au ajuns și la mine cele două înregistrări cu Profesionistul. Șoferul de camion care nu știe nici cu bariera, nici care este simbolul pe tahograf pentru Belgia.

Multă lume crede că aceste clipuri sunt niște pamflete (și nu sunt), multă lume râde, se tăvălește pe jos de râs. Adevărul este că nu prea e de râs, ci de plâns.

De ce?

Pentru că ăștia sunt oamenii care strică piața. Ei nu știu nimic și sunt dispuși să lucreze pe oricât, să slugărească pe la patroni non stop doar ca să aibă un loc de muncă.

Și ca tipul din clipuri vă dau scris că sunt o grămadă.

O grămadă de oameni care au un singur scop în viață: banul. O grămadă de oameni care pentru bani sunt în stare să jure cu mâna pe Biblie că ei pot trimite rachete în cosmos deși în realitate n-au înălțat niciodată nici măcar un zmeu.

Oameni care pornesc pe un drum fără să își dorească să învețe nimic dinainte. Oameni care s-au obișnuit să fie mereu ajutați de X sau de Y și care s-au lăsat pe tânjală. Oameni care nu au nici o educație elementară și nici nu își doresc așa ceva. Nu le este utilă în producerea miei de euro pentru care mulți dintre ei lasă în urmă o lopată.

Cu cine să te solidarizezi în vederea schimbării salarizării din sistem? Cu cine să discuți despre sporuri cum încearcă să facă Cimpoeru&Company? Cu genul ăsta de oameni? Vă las cele două înregistrări mai jos, poate nu au ajuns la voi încă.

Cele două clipuri sunt preluate de la Adrian Cox.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.