Home Colțul camionagiilor Te tentează un job de șofer profesionist în UK? Urmărește youtuberii români...

Te tentează un job de șofer profesionist în UK? Urmărește youtuberii români stabiliți acolo pentru detalii

1712
SHARE
șofer profesionist în UK

Cu toate că Marea Britanie trece prin așa numitul Brexit, piața muncii pentru români este în continuare deschisă. Dacă vă bate gândul să vă angajați ca șoferi în UK nu este o decizie proastă, din contră, salariile sunt destul de bune față de restul Europei. Dacă aveți impresia că vă puteți obișnui cu vremea destul de ploioasă, cu volanul pe invers și cu alte particularități ale Angliei, s-ar putea să vă fie destul de bine acolo.

Există șoferi români cu canale de YouTube stabiliți în UK de la care de asemenea, se pot afla destul de multe detalii legate de viața în Marea Britanie, nu doar despre șoferie. Iată care sunt aceștia, iar recomandarea mea este să vă abonați la canalele lor de YouTube. Aceștia postează constant materiale interesante legate de traiul în UK.

Te tentează un job de șofer profesionist în UK? Urmărește youtuberii români stabiliți acolo pentru detalii

Adrian Cătălin – TruckerBoy – Adrian mi-a acordat un mic interviu mai demult în care tocmai acest tip de subiect l-a abordat, viața în UK ca șofer dar și în general. Deși momentan a luat o pauză de la postatul de clipuri zilnice – aka truckereli – dacă vă interesează joburile prin Anglia aveți multe materiale deja postate pe canalul său pe acest subiect. De asemenea, urmărindu-i clipurile de zi cu zi aflați exact cum stă treaba acolo.

Silviu Moldovan – Viața de Șofer în UK – un foarte un exemplu atât pentru șoferii cu experiență care se gândesc să emigreze în UK dar și pentru începători. Silviu a lucrat înainte de a pleca în Anglia pe România și avea canalul de YouTube „Viața de Șofer în România”. Puteți afla de la el detalii la cald despre munca de șofer profesionist în UK.

Robert Mihalache – un tânăr care face distribuție prin Londra cu un camion de 7.5 tone. Probabil sunt mulți dintre voi care vă gândiți la genul acesta de activitate, la genul acesta de început în cariera de șofer profesionist. Să nu uităm că pentru 7.5 tone este nevoie de permis de conducere categoria C1 care poate fi obținut de la 18 ani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.