Home Colțul camionagiilor Despre munca în Germania cu Daniy El Rayo și Laurențiu. E sclavie...

Despre munca în Germania cu Daniy El Rayo și Laurențiu. E sclavie așa cum se zvonește?

1212
SHARE
munca în germania

Probabil pe mulți dintre voi vă bate gândul să vă începeți cariera de șofer profesionist într-o țară mult mai normală ca România, spre exemplu, Germania.

Dar oare sunt toate treburile la locul lor în cea mai puternică țară europeană din punct de vedere industrial sau totul este doar o iluzie? Este sclavie modernă în Germania așa cum se zvonește sau toate aceste declarații răutăcioase rămân simple vorbe-n vânt aruncate de niște români care au ajuns la mai bine? Căci știm cu toții cum sunt unii români: fug de muncă ca dracu de tămâie și atunci când ajung la mai bine, încep să arunce cu aroganțe în alții care câștigă mai puțin decât ei. Munca în parametri normali a ajuns să fie considerată sclavie modernă de unii români, din păcate.

Aveți toate răspunsurile la aceste întrebări în clipul lui Daniel de mai jos, un clip în care s-a discutat și despre problema 3.5 Tone pe Germania, aviz amatorilor de comunitate pe 3.5 Tone. Așteptăm și alte clipuri de genul acesta de la Daniel, și ați face bine dacă v-ați abona și la canalul său de YouTube.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.