Există multe glume în lumea auto legate de această marcă, BMW, și asta doar din cauza faptului că aceste mașini sunt cumpărate de obicei în România de niște impostori, de niște oameni care nu au nicio treabă cu șoferia, din păcate.

Multă lume are impresia că în momentul în care se urcă într-un BMW, nu mai există reguli de circulație de care trebuie să țină cont, reguli elementare precum semnalizarea sau acordarea de prioritate. Pentru unii, condusul unui BMW îi proiectează în propria lume unde ei sunt singurii stăpâni, unde există propriile reguli de circulație.

Eu unul, vă spun sincer, la ce reputație proastă a ajuns brandul ăsta în România din pricina cocalarilor și a nesimțiților, dacă aș lucra pentru BMW la rang înalt aș interzice comercializarea lor în această țară. Pur și simplu mulți dintre șoferi fac de râs această marcă prin modul în care se comportă în trafic. De exemplu în imaginea de mai jos, aceeași trecere de pietoni, interval de 5 minute, 2 BMW-uri parcate aiurea.

Să nu mai zic de raliurile care se fac de obicei cu aceste mașini prin traficul și așa imbecil de la mama natură, în România. Depășiri ca la Formula 1 și etc. O fi ea mașină sport dar parcă prea i se asociază imaginea cu o mașină de curse, de circuit. Și nu e deloc așa. BMW produce mașini puternice, dar de stradă, nu produce mașini de raliu. Aveam eu o vorbă mai demult: „Dă-i prostului BMW pe mână și o să vezi cât îl duce capul!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.