SHARE

Meseria de șofer profesionist este una destul de polivalentă, permisul de conducere categoriile C, CE îți oferă libertatea de a alege dintr-o sumedenie de joburi, de la camioane, camioane cu remorcă, semiremorcă, până, iată, la mașini de gunoi.

În România se face destul de multă miștocăreală prostească pe seama celor care sunt șoferi pe mașina de gunoi, însă totul pleacă de la o mentalitate strâmbă. În realitate, să fii șofer pe un asemenea utilaj este mai mult decât ok din toate punctele de vedere, pornind de la programul de lucru și terminând cu plata. Este un job foarte bine plătit.

Robert Mihalache are câteva clipuri pe canalul său de YouTube în care vorbește și prezintă acest job de șofer de camion (salubritate) în Marea Britanie, respectiv în orașul Manchester. Dacă sunteți dornici să emigrați în UK sau pur și simplu căutați un job plătit destul de bine, mașina de gunoi s-ar putea să vă ofere ceea ce vă doriți.

Am pus mai jos două clipuri de-ale lui Robert, într-unul discută pur și simplu despre această meserie de șofer pe autospeciala de gunoi, ce presupune și cât de dificil este, iar în cel de-al doilea clip avem o prezentare a camionului, cum funcționează el. Sfatul meu este să vă abonați la canalul său de YouTube, o să vină multe clipuri interesante.

Viata mea ca SOFER DE CAMION in Anglia UK – O zi speciala

BUTOANE OPERATIONALE PE CAMION DE GUNOI

Azi am fost cu VOLVO la plimbare VLOG de la servici (cu telefonul)

3 COMMENTS

  1. Bravo sa fi sanatos nu e o rusine sa lucrezi nu conteaza pe ce camion muncesti si eu as fi vrut sa lucrez in UK

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.