SHARE

Alimentația și sportul – două subiecte destul de importante pentru șoferii de camion. Munca pe care o face șoferul profesionist, de cele mai multe ori, este mai mult psihică. Acesta trebuie să stea multe ore în scaun și să se concentreze la drum, astfel încât să ajungă la destinație în condiții de maximă siguranță, dar și în timp util, respectând niște legi care aduc în prim plan amenzi destul de mari în cazul abaterilor.

După 10 ore de conducere, poate chiar 15 ore de perioadă de serviciu, cel mai bun prieten al șoferului devine patul dar din păcate, nu este cea mai bună opțiune. Desigur, șoferul are nevoie și de odihnă dar dincolo de acest aspect, el mai are nevoie și de mișcare. Sigur, veți spune mulți, ce mișcare să facă într-o parcare?

Ei bine, Robert Mihalache a postat pe internet un clip cu exerciții fizice pentru care nu aveți nevoie de ajutor, nu aveți nevoie de aparate, nu trebuie să părăsiți parcarea. Trebuie doar să le faceți pentru a avea un stil de viață mai sănătos, un stil de viață care vă va ține departe de bolile profesionale. Să nu uităm că sedentarismul aduce după sine nu doar burtă și grăsime, dar și foarte multe probleme cu spatele, cu hemoroizii, etc.

Pe Robert, îl știți deja. Este tipul care lucrează în Manchester, UK pe o mașină de gunoi. Da, el poate face aceste exerciții pe care vi le propune acasă. Are loc, are duș să facă baie apoi dar cred că dacă cineva care nu are aceste condiții dorește cu adevărat să-și schimbe stilul de viață înspre mai bine, va face aceste exerciții de fiecare dată când va avea ocazia. Trebuie să avem grijă și de sănătate, căci dacă se duce, se duc și visele noastre pentru o viață mai bună. Mulți dintre noi plecăm prin lumi străine ca să aducem un ban acasă și dacă ne îmbolnăvim, s-a zis cu planurile noastre.

Pentru cei care au emigrat și ajung seară de seară acasă, Robert propune exerciții fizice echivalente cu sportul: poate box, poate cu bicicleta, baschet, fiecare ce sport iubește. Nu toată lumea este adepta sălii de fitness, mai ales că sunt de multe ori aglomerate, poate nici programul acestor entități comerciale nu avantajează pe toată lumea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.