Pentru că toamna ne bate la ușă, orice femeie are nevoie de un mic „upgrade” în ceea ce privește garderoba de eveniment. Rochiile sunt la mare căutare în această perioadă, cu atât mai mult cu cât temperaturile din termometre aduc în prim plan un mediu propice petrecerilor. Prin magazine au apărut rochiile de toamnă iar în cele ce urmează vom prezenta 5 rochii superbe, specifice acestui anotimp, pe care le poți cumpăra chiar acum de pe dyfashion.ro.

5 rochii superbe, de toamnă, pe care le poți cumpăra chiar acum de pe dyfashion.ro

 1. Rochie Isabelle petrecuta neagră cu imprimeuri florale și volănașe – o alegere perfectă pentru petrecerile sau chiar pentru ieșirile în oraș alături de prieteni de la început de septembrie, pentru seratele când temperaturile din termometre au scăzut suficient de mult cât ținuta să necesite mâneci. Această rochie cu croi petrecut poate fi purtată și ziua, întrucât este foarte elegantă și se potrivește oricărei ocazii. Accesorizarea cu volănașe o aduce în trend cu moda contemporană, de toamnă, de la nivel mondial. Materialul folosit în componența acestei rochii de toamnă este poliesterul, în proporție de 100%.

  Rochie Isabelle petrecuta neagră cu imprimeuri florale și volănașe
  Rochie Isabelle petrecuta neagră cu imprimeuri florale și volănașe
 2. Rochie Diana neagra cu nasturi aurii – cine a spus că toamna nu este un anotimp în care eleganța să iasă în evidență? Cine a spus că doar rochiile de vară sunt capabile să aducă în prim plan această eleganță. Rochia Diana este capabilă să scoată în evidență silueta prin croiala conică și o transformă într-o variantă perfectă pentru serile mai business de toamnă. Este o rochie fără căptușeală cu o compoziție a materialului destul de interesantă: 72% Vâscoză, 28% Poliester, compoziție care certifică nivelul de calitate al produsului. Rochia Diana are mâneci lungi și nasturi decorativi, elemente care o aduc în prim plan cu moda de toamnă.

  Rochie Diana neagra cu nasturi aurii
  Rochie Diana neagra cu nasturi aurii
 3. Rochie cu bustul negru și fusta maro plisată – o rochie care iese în evidență prin intermediul câtorva elemente destul de interesante. Culorile sunt specifice toamnei, avem negri și maron, bine proporționate. Bustul este negru și prezintă un decolteu elegant, de bun simț. Compoziția presupune un singur material, destul de ușor și confortabil: poliesterul. Spre deosebire de celelalte rochii prezentate mai sus, aceasta are căptușeală. Rochia mai este în evidență prin croiul cloș și prin textura plisată. Per total, discutăm despre o rochie de bun simț, elegantă, perfectă pentru o toamnă mai puțin agresivă, asemănătoare cu cea de acum.

  Rochie cu bustul negru și fusta maro plisată
  Rochie cu bustul negru și fusta maro plisată
 4. Rochie Iza bleumarin cu imprimeu turcoaz in degrade – rochia Iza este capabilă să te scoată din depresie, să alunge melancolia specifică toamnei și să te facă să zâmbești, să te facă să te bucuri de viață, să te bucuri de un anotimp care la bază, nu are altceva decât o paletă de culori capabile să transmită stări mai intense. Rochia Iza este foarte modernă, cu mâneci lungi, foarte casual, perfectă pentru activitatea de zi cu zi, chiar și pentru job dacă acesta nu impune o situație formală. Croiul este unul drept iar materialul folosit se încadrează în grupa materialelor textile elastice. Acest turcoaz în degrade este simplu și de accesorizat.

  Rochie Iza bleumarin cu imprimeu turcoaz in degrade
  Rochie Iza bleumarin cu imprimeu turcoaz in degrade
 5. Rochie Enya cu imprimeuri geometrice – rochia Enya este o combinație foarte fericită. Ea aduce în prim plan eleganța business, așa că poate fi folosită cu succes la serviciu, dar debordează de o lejeritate ieșită din comun, este suficient de comodă cât să poată fi folosită drept rochie de zi în orice circumstanțe. Rochia Enya iese în evidență și prin culori, și prin formele geometrice folosite, dar și prin croiul suficient de larg cât să ne aducă aminte de faptul că ne putem simți bine în cadrul unui anotimp sucit precum toamna, care are obiceiul să impună destul de multe restricții vestimentare. Rochia este una fără căptușeală.

  Rochie Enya cu imprimeuri geometrice
  Rochie Enya cu imprimeuri geometrice

Pe DyFashion veți găsi mult mai multe modele de rochii de toamnă față de cele prezentate aici. Puteți accesa site-ul ți consulta întreaga colecție. Despre DyFashion am putea spune că este unul dintre cele mai serioase magazine de articole vestimentare destinate femeilor, din România. Magazinul a prins viață prin anul 2012, și de atunci a reușit să facă foarte mulți clienți mulțumiți. După cum știm, orice magazin, mai ales online, care rezistă pe piață mai mult de 2-3 ani, este un magazin de încredere care își respectă clientela și care aduce în prim plan produse de calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.