Acasă Editorial Anunțurile auto online – cum să stăm departe de samsari și...

[STAI DEPARTE DE ȚEAPĂ] Anunțurile auto online – cum să stăm departe de samsari și de păcăleală

1080
0
Anunțurile auto online

Piața auto second hand din România este o glumă proastă. Totul se învârte în jurul mânăriei și păcălelii, nimeni nu este corect și cinstit. Cred că 99% dintre cei care au mașini de vânzare online caută în realitate să păcălească, nu să vândă. Dar este o atitudine corectă am putea concluziona, care explică hoții de la putere, politicienii pe care toată lumea-i arată cu degetul și pe care toată lumea-i acuză de hoție. Păi dintr-un popor de hoți, are cineva impresia că or să apară politicieni corecți? Ce glumă bună!

Poți să descoperi dacă cineva vrea să-ți vândă o mașină cu defecte ascunse direct online, fără să mai fii nevoit să pierzi vremea cu vizionarea. Dacă ești puțin atent la detaliile din anunț, o să vezi din start dacă ai de-a face cu un om corect sau cu un om care vrea să te păcălească.

[STAI DEPARTE DE ȚEAPĂ] Anunțurile auto online – cum să stăm departe de samsari și de păcăleală

Pozele făcute cu mașina udă – cel mai vechi truc din lume, când mașina este udă, lucește de zici că acum a fost vopsită, nu se văd zgârieturi, nu se văd imperfecțiuni.

200.000 de kilometri – dacă vedeți că o mașină are 200.000 de kilometri, mai bine ziceți pas. Așa au 95% dintre mașinile postate online. Pare un fel de „sweet spot” al samsarului.

Adusă de afară fără numere – dacă nu ai numere pe mașină nu o poți testa, nu o poți scoate la o tură. E situația perfectă pentru cel care vrea să te păcălească.

Prețul mai mic – un preț mult mai mic decât cel al pieței aduce în prim plan de cele mai multe ori o țeapă de proporții galactice. Informați-vă temeinic atunci când cumpărați.

Spirit recalcitrant la întrebări – dacă vedeți că omul începe să se enerveze în momentul în care insistați cu întrebările online, renunțați. Are ceva de ascuns, e comportament normal.

Anunțul este foarte vechi – o mașină care stă la vânzare cu lunile, deși are un preț destul de corect, trebuie să ridice semne de întrebare. Ceva sigur are.

Descriere analfabetă – evitați să cumpărați de la oamenii care nu sunt capabili să scrie corect o descriere. Conform statisticilor, țeparii sunt oameni cu carte puțină.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.