Home Editorial Anunțurile auto online – cum să stăm departe de samsari și...

[STAI DEPARTE DE ȚEAPĂ] Anunțurile auto online – cum să stăm departe de samsari și de păcăleală

968
0
Anunțurile auto online

Piața auto second hand din România este o glumă proastă. Totul se învârte în jurul mânăriei și păcălelii, nimeni nu este corect și cinstit. Cred că 99% dintre cei care au mașini de vânzare online caută în realitate să păcălească, nu să vândă. Dar este o atitudine corectă am putea concluziona, care explică hoții de la putere, politicienii pe care toată lumea-i arată cu degetul și pe care toată lumea-i acuză de hoție. Păi dintr-un popor de hoți, are cineva impresia că or să apară politicieni corecți? Ce glumă bună!

Poți să descoperi dacă cineva vrea să-ți vândă o mașină cu defecte ascunse direct online, fără să mai fii nevoit să pierzi vremea cu vizionarea. Dacă ești puțin atent la detaliile din anunț, o să vezi din start dacă ai de-a face cu un om corect sau cu un om care vrea să te păcălească.

[STAI DEPARTE DE ȚEAPĂ] Anunțurile auto online – cum să stăm departe de samsari și de păcăleală

Pozele făcute cu mașina udă – cel mai vechi truc din lume, când mașina este udă, lucește de zici că acum a fost vopsită, nu se văd zgârieturi, nu se văd imperfecțiuni.

200.000 de kilometri – dacă vedeți că o mașină are 200.000 de kilometri, mai bine ziceți pas. Așa au 95% dintre mașinile postate online. Pare un fel de „sweet spot” al samsarului.

Adusă de afară fără numere – dacă nu ai numere pe mașină nu o poți testa, nu o poți scoate la o tură. E situația perfectă pentru cel care vrea să te păcălească.

Prețul mai mic – un preț mult mai mic decât cel al pieței aduce în prim plan de cele mai multe ori o țeapă de proporții galactice. Informați-vă temeinic atunci când cumpărați.

Spirit recalcitrant la întrebări – dacă vedeți că omul începe să se enerveze în momentul în care insistați cu întrebările online, renunțați. Are ceva de ascuns, e comportament normal.

Anunțul este foarte vechi – o mașină care stă la vânzare cu lunile, deși are un preț destul de corect, trebuie să ridice semne de întrebare. Ceva sigur are.

Descriere analfabetă – evitați să cumpărați de la oamenii care nu sunt capabili să scrie corect o descriere. Conform statisticilor, țeparii sunt oameni cu carte puțină.

 

 

Previous articleRECKLESS DRIVING – Cum au scăpat americanii de majoritatea cretinilor de pe șosele
Next articleMotivul pentru care statul nu combate haosul de pe șosele
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here