Acasă (P) AUTOGUNOIERA FORD 22 M3 – specificații și pe cine ar ajuta un...

AUTOGUNOIERA FORD 22 M3 – specificații și pe cine ar ajuta un astfel de utilaj

2101
0
AUTOGUNOIERA FORD

În ultimii 2 ani, Ford Trucks a reușit să livreze în România peste 1000 de camioane. Nu este o întâmplare, la bază stau concepte perfect adaptate pentru transporturile din România. Cei de la Ford au reușit să aducă pe piață niște camioane care se potrivesc precum o mânușă modului în care evoluează industria transporturilor pe meleagurile noastre. În primă instanță, Ford Trucks a adus în prim plan utilitatea modelelor 1848T și 1842T, destinate transportului regional de marfă, pentru ca apoi să prezinte și cu modelul F-MAX, un camion special conceput pentru transportul internațional de marfă, sau mai bine zis pentru modul în care se derulează această activitate din România

Care este cheia succesului pentru Ford Trucks în România

Autocamioanele Ford au prins atât de bine în România întrucât bifează trei condiții principale ale companiilor de transport stabilite în această țară: sunt mai ieftine față de concurență, sunt mai fiabile iar consumul este unul destul de bun. După ce au introdus pe piața din România camioane destinate transportului general de marfă, cei de la Ford au început să vină și cu modele destinate construcțiilor, șantierelor. În acest moment, cine deține în România o firmă de construcții poate cumpăra de la Ford o betonieră (Model 4142M), o basculantă (Model 4142D), o pompă de beton (Model 3542P), cu diferite configurații adiacente, cu diferite dotări extra, de diferite capacități.

Ford Trucks nu s-a oprit la transport de marfă sau construcții, iată că a reușit să aducă în prim plan chiar și o autogunoieră, destinată serviciilor municipale. Dacă despre modelele destinate transportului de marfă a vuit toată presa în ultimii doi ani, dacă despre modelele destinate șantierelor sau firmelor de construcții am discutat mai demult, în cele ce urmează vom discuta despre autogunoiera Ford 22 M3. O să vedem câteva specificații de bază care ne vor face să înțelegem mai bine ansamblul și vom vedea de asemenea cui ar fi util un asemenea camion.

AUTOGUNOIERA  FORD TRUCKS 22 M3 – specificații tehnice

Masa Maximă Autorizată: 26 tone

Motor: Ford ECOTORQ Euro6, 330 cai /1900 RPM, Cuplu maxim: 1300 nm/1200-1700 RPM

Condiții interior: scaun șofer încălzit cu suspensie pneumatică, oglinzi electrice și încălzite, aer condiționat, pilot automat, geamuri electrice. Cabina este de tip Day Cab, fără paturi.

Sisteme de siguranță: sistem de lumini „Home Safe”, sistem de siguranță „Approach Lights”.

Echipament de lucru: echipament compactor cu încărcare posterioară 22 m3 + 1,5 m3, grad de compactare 6:1

Certificat EN1501-1:2011

AUTOGUNOIERA 22 M3 FORD TRUCKS – pe cine ar ajuta un astfel de utilaj?

Este evident faptul că acest utilaj se adresează în special firmelor de salubritate, fie că sunt private, ori țin de municipalitate. Există o oarecare cerere pe piața autocamioanelor din România pentru autogunoiere în contextul în care începe să ia contur și pe meleagurile noastre conceptul de colectare selectivă. Pentru a efectua colectare selectivă de deșeuri, este clar că este nevoie de câte o autogunoieră pentru fiecare tip de produs.

O autogunoieră Ford, nouă, poate de asemenea să crească productivitatea în cazul firmelor de salubritate care nu efectuează colectare selectivă. Un camion nou nu se strică, timpul cât va sta în service va fi unul minim, în timp ce cheltuielile în acest sens vor fi inexistente. Toate camioanele Ford au garanție așa cum este normal și firesc. Cu cât o autogunoieră va opera mai mult fără timpi morți, cu atât va fi mai productivă, va aduce un profit mai mare.

De asemenea, să nu uităm nici faptul că o autogunoieră Ford, nouă, va atrage și forță de muncă. După cum bine știm, pe piața muncii din România există un deficit uriaș de șoferi profesioniști. Evident, mulți dintre cei care dețin permis de conducere preferă să lucreze în transportul național sau internațional de marfă. Prin intermediul unor autogunoiere noi, firmele de salubritate vor putea să ofere condiții de muncă decente pentru șoferii profesioniști., atragerea lor spre acest tip de loc de muncă nu va mai fi o problemă. Știm cu toții că majoritatea companiilor de salubritate fie ele private sau de stat, dețin autogunoiere orientate spre productivitate, nu spre confortul șoferului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.