Acasă Colțul camionagiilor Cum se completează diagrama pentru tahograful analogic?

Cum se completează diagrama pentru tahograful analogic?

250
0

Diagrama pentru tahograful analogic – o enigmă pentru mulți șoferi începători. Adevărul este că discutăm despre un standard depășit din orice punct de vedere, astăzi camioanele noi care se achiziționează vin din fabrică cu tahografe inteligente direct de generația a doua, care înregistrează poziția camionului prin GPS și care pot fi controlate de la distanță de către autoritățile abilitate. În plus, de la 1 ianuarie 2025, camioanele care au montate tahografe analogice nu vor mai putea circula în trafic internațional decât dacă schimbă tahografele cu unele de generație nouă.

Întrebarea de bază este de ce mai este necesar să cunoaștem cum se completează o diagramă pentru tahograful analogic? Ei bine, este un subiect care interesează două categorii de oameni: viitorii șoferi profesioniști care la atestatul de transport marfă CPI vor trebui să învețe diagrama și tahograful analogic, alături evident de șoferii profesioniști care vor să lucreze pe România. Pe țară se folosesc camioane mai vechi, Euro 3, Euro 4, care au montate tahografe analogice, pentru care diagrama nu este doar necesară dar este și sfântă.

Cine vrea să învețe cum se completează diagrama pentru tahograful digital, are la dispoziție YouTube, prin prisma oamenilor precum Cosmin Gabriel. Cosmin a făcut un clip super detaliat pe acest subiect, pe care-l aveți mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.