Acasă Colțul camionagiilor 11 feet & 8 inches – celebrul pod din Statele Unite care...

11 feet & 8 inches – celebrul pod din Statele Unite care a devenit vedetă pe internet

328
0

Mulți ar spune că America este țara tuturor posibilităților și din multe puncte de vedere, această țară chiar merită această titulatură. Recent, o stacadă de cale ferată a devenit celebră în Durham, Carolina de Nord, primind porecla de „desfăcătorul de conserve”, numărul camioanelor decapotate prin intermediul său devenint absolut ridicol.

Cineva a avut geniala idee de a monta o cameră video în zona stacadei și de a înregistra toate accidentele. Practic, toate camioanele mai înalte de 11 picioare și 8 inci (3.55 metri) care se încumetă să treacă pe sub pod, sunt efectiv explodate.

Evident, americanii nu s-au oprit la ideea de a face bani doar din vizualizări, au creat și un website cu magazin online, pe nume 11foot8.com, pe care-l puteți accesa și voi din când în când pentru a vedea ce fel de camioane mai sfârșesc prin decapitare sub celebrul podeț din Durham, Carolina de Nord.

„11foot8 este un pod de cale ferată peste Gregson St din Durham, Carolina de Nord și și-a câștigat o reputație pentru aplicarea riguroasă a legilor fizicii. Nici un camion mai înalt de 11 picioare și 8 inci nu va trece pe sub această piesă încăpățânată de infrastructură.

Pe acest canal documentăm diferitele încercări ale șoferilor nefericiți care încearcă să treacă de acest pod. Unii încearcă să fie furișați, alții încearcă să fie rapizi, alții încearcă să se certe, dar podul câștigă întotdeauna. Există un motiv pentru care localnicii îl numesc deschizătorul de conserve” transmit cei care au înființat canalul de YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.