Home (P) 4 motive să cumperi piese de camioane de la MecDiesel

4 motive să cumperi piese de camioane de la MecDiesel

0
MecDiesel

Să întreții un business care are legătură cu transportul intern de marfă nu e deloc simplu. A face business în România, de orice natură, poate să fie sinonim cu aventura. Fiscalitatea, economia din România reprezintă elemente imprevizibile pe care nu le poți jongla sau anticipa mereu, indiferent câtă școală ai, ori experiență în acest domeniu.

Camioanele care rulează în România se defectează mult mai repede și mai grav față de cele care rulează pe comunitate, internațional. Există mai mulți factori care aduc aceste defecțiuni în prim plan, de la starea execrabilă a drumurilor până la locațiile insalubre de încărcare-descărcare a mărfurilor. În momentul în care deții camioane în România și acestea încep să se defecteze, începe distracția. Distracția între ghilimele, bineînțeles.

Dacă service-uri de camioane se mai găsesc indiferent unde se defectează mastodontul, cu piesele de schimb este mai dificil. Nu prea există pe piață entități comerciale care să te poată ajuta mereu în acest sens. Unul dintre puținii furnizori de piese camioane pe care te poți baza în acest sens este MecDiesel. Există de fapt 4 motive principale pentru care această companie este recomandată în cazul în care aveți nevoie de piese de schimb pentru camioanele care circulă în România, motive pe care le vom expune imediat.

4 motive să cumperi piese de camioane de la MecDiesel

  1. MecDiesel are peste 30 de ani experiență în comercializare piese camioane, în special motoare. Discutăm despre una dintre cele mai vechi companii specializate în distribuție piese de schimb pentru vechiule comerciale  din România. Istoria garantează experiența. Spuneam mai devreme faptul că România este o țară cu economie fluctuantă, imprevizibilă. O companie neserioasă nu are cum să dăinuie pe piață. Este taxată destul de serios de clienți și dispare singură dacă nu face treabă.
  2. Stocurile sunt complexe și destul de impresionante ca și cantitate. În momentul în care ți se defectează un camion și ajungi cu el în service, interesul tău este să-l repari cât mai repede astfel încât să-ți poți continua activitatea, și dorești evident să eviți și manoperele uriașe ale service-urilor (taxează la oră). Un furnizor care are zeci de mii de piese camioane pe stoc este o adevărată mană cerească pentru transportatori. Time is money așa cum bine spun americanii.
  3. Rețeaua națională de depozitare și distribuție este aur curat. Cei care efectuează transport național de marfă și au probleme tehnice cu camioanele, pot fac rost de piese foarte rapid dacă apelează la MecDiesel. Există depozite în București, Constanța, Galați, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca și Iași. MecDiesel oferă așadar acoperire națională, indiferent unde se strică un camion, se vor putea comanda piese rapid.
  4. MecDiesel oferă consultanță tehnică de specialitate – din păcate nu toți ne pricepem la mecanică, cu toate că poate avem companii de transport. Poate nu avem nici service personal în care să ducem camioanele defecte. Astfel, pentru a rezolva cât mai rapid problema, cei de la MecDiesel oferă consultanță gratuită celor care au nevoie de piese camioane, astfel încât încât timpul cât camionul stă defect să fie diminuat. Dispare astfel situația în care se comandă piesele greșite, incompatibile.

Acestea sunt cele mai importante 4 motive pentru care ar fi indicat să apelezi la MecDiesel în cazul în care ai nevoie de piese camioane, și dorești evident rezolvarea cât mai rapidă a problemei. Experiența lor pe piață îi recomandă iar rețeaua lor de distribuție pe care o dezvoltă constant din 1995 până în prezent este mai mult decât binevenită. Rămâne la aprecierea fiecăruia dacă optează pentru această companie care a făcut istorie în România

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version