Acasă (P) Filtrul Big Blue – Soluția perfectă pentru o apă mai curată

Filtrul Big Blue – Soluția perfectă pentru o apă mai curată

272
0

Mulți dintre noi am observat faptul că sita de la robinet se înfundă destul de des, presiunea apei scade și noi suntem nevoiți să o desfacem, să o curățăm și astfel am rezolvat problema. Întrebarea este ce facem cu particulele mai mici care trec de acea sită? Este evident faptul că apa care ne este furnizată de municipalitate nu este suficient filtrată, cu toate că ea corespunde normelor de sănătate aflate în vigoare în acest moment. Cum putem să filtrăm apa suplimentar astfel încât să ne protejăm atât sănătatea cât și electrocasnicele care folosesc apa direct de la branșament?

Una dintre soluții constă în montarea unui filtru Big Blue. Big Blue este de fapt o carcasă în care se pot pune filtre capabile să rețină impurități cuprinse între 1 și 50 de microni și odată instalată pe alimentarea cu apă a casei, toate problemele legate de impurități vor dispărea. Haideți să trecem în revistă câteva dintre cele mai importante avantaje ale unui filtru Big Blue, astfel încât să înțelegem de ce este o investiție mai mult decât benefică pentru orice gospodărie.

Filtrul BIG BLUE FH20B1-B-WB – Cele mai importante beneficii

  1. Reușește să filtreze (în funcție de filtrul folosit) impurități cu dimensiuni cuprinse între 1 și 50 de microni și rezolvă astfel pentru o perioadă lungă de timp problema siguranței apei furnizate de municipalitate. În cazurile forajelor, acest filtru este aproape OBLIGATORIU dacă nu se folosesc alte sisteme mai avansate de filtrare.
  2. Carcasa este fabricată în Uniunea Europeană, nu în China sau alte state „renumite” pentru produsele de slabă calitate aduse pe piață, iar acest lucru întărește ideea că avem de-a face cu o investiție pe termen lung care merită banii. Filetul interior este metalic, nu din plastic, ceea ce asigură anduranță la schimbarea filtrului.
  3. Carcasa Big Blue nu este un simplu produs scos pe bandă rulantă într-o fabrică. Discutăm despre un produs care la final de producție, este testat manual în fabrică, astfel încât la client să ajungă o piesă 100% funcțională. O companie care se respectă face asemenea mici investiții pentru a se asigura că va avea clienți mulțumiți mereu.
  4. Specificațiile tehnice sunt destul de promițătoare, carcasa filtrului Big Blue are 605 milimetri înălțime și un diametru de 175 milimetri, cartușele ce pot fi folosite au dimensiunea 20” x 4 1/2” (50,8 cm x 11,5 cm) și trebuie schimbate o dată la 3 sau 6 luni, în funcție de cât de mult sunt puse la treabă. Mai trebuie menționat faptul că această carcasă rezistă la presiuni de maxim 6 bari și fiind conectată direct pe rețeaua de apă, poate să ofere un debit maxim de 6 metri cubi pe oră.
  5. Carcasa Big Blue vine în pachet cu toate accesoriile necesare montajului, ceea ce este un mare avantaj, nu este necesar să se ducă nimeni pe la magazinele de bricolaj după șuruburi, nu este nevoie de nicio inginerie specială pentru a putea fi montat într-o cameră tehnică. Pachetul conține și cheia cu care se demontează și ulterior montează carcasa după punerea filtrului necesar, așa că nu este nevoie de nicio unealtă suplimentară.
  6. Carcasa Big Blue are în componență un manometru care poate să fie foarte util în momentul în care filtrul din interior trebuie schimbat. Dacă presiunea la apă începe să scadă, manometrul va indica acest lucru înainte ca lipsa presiunii să devină vizibilă și să cauzeze probleme. Filtrul din interior se umple treptat cu impurități care la un moment dat vor obstrucționa destul de mult circulația apei în interiorul carcasei.
  7. Înlocuirea cartușului din interior nu necesită intervenția unui instalator autorizat. Oricine poate să schimbe filtrele atât timp cât respectă două reguli simple: să oprească alimentarea cu apă și să golească apa din carcasă prin rotirea cu o șurubelniță a supapei de siguranță. Carcasa conține un sistem de ghidaj al filtrului ceea ce transformă schimbarea filtrului o joacă de copii.

Un filtru Big Blue este cu siguranță soluția perfectă pentru o apă mai curată, mai bine filtrată și reușește să aducă în prim plan genul de investiție care pe termen lung are numai avantaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.