Acasă (P) CE ESTE UN DEFERIZATOR ȘI DE UNDE PUTEM CUMPĂRA UNUL?

CE ESTE UN DEFERIZATOR ȘI DE UNDE PUTEM CUMPĂRA UNUL?

404
0

În momentul în care efectuăm un foraj, trebuie să fim conștienți că apa de care vom beneficia pentru tot restul vieții nu va fi chiar gratis. Aceasta va trebui tratată cu ajutorul unor aparate speciale care din fericire nu sunt chiar atât de costisitoare. Dacă apa servită de municipalitate trece printr-o stație de tratare unde este filtrată până la punctul în care poate fi considerată potabilă conform standardelor Legii 458/2002, completată ulterior prin Legea311/2004, atunci când vine vorba despre foraje, noi suntem cei care va trebui să instalăm și o mică stație de tratare a apei.

În funcție de rezultatele analizei de laborator, putem avea de-a face cu o apă foarte bogată în nitriți și nitrați, cu foarte multe bacterii, cu o apă foarte dură, cu o apă foarte bogată în fier și așa mai departe. Astăzi vom discuta despre situația în care analiza apei scoate la iveală o concentrație de fier mai mare de 0.2 mg / litru, analiză care impune fără dar și poate instalarea unui deferizator apă. Haideți să vedem în cele ce urmează de unde poate fi cumpărat un astfel de aparat și care sunt recomandările în funcție de necesitățile fiecărei case.

DEFERIZATOR DE CAPACITATE MICA – SISTEM ECOMIX 25 LITRI RĂŞINĂ RX

Acest sistem este conceput pentru a elimina fierul, manganul și pentru a transforma apa dură în apă moale pentru o gospodărie cu un necesar de apă maxim de 1.5 metri cubi pe oră. Aici discutăm despre casele de dimensiuni mici și medii, care au în componență maxim 1-2 băi. Acest deferizator apă are în componență o valvă RX care este de tip volumetric, adică măsoară volumul de apă care trece prin sistem și programează regenerarea la atingerea unui anumit număr de metri cubi de apă tratați. Valva este foarte intuitivă și destul de simplu de folosit/programat.

SISTEM ECOMIX 25 LITRI RĂŞINĂ RX

DEFERIZATOR DE CAPACITATE MEDIE – SISTEM ECOMIX 48 LITRI RĂŞINĂ CLACK

Sistem conceput pentru eliminare fier, mangan și duritate cu ajutorul a 48 de litri de rășină. Se recomandă instalarea acestui deferizator apă în locații care au un necesar maxim de apă tratată de 2 metri cubi pe oră. Este un sistem de dimensiuni medii, capabil să deservească locații cu maxim 3-4 băi, așadar se adresează caselor cu dimensiuni medii. De asemenea, poate fi folosit cu brio și în cazul entităților comerciale HORECA de dimensiuni maxim medii.

SISTEM ECOMIX 48 LITRI RĂŞINĂ CLACK

DEFERIZATOR DE CAPACITATE MARE – SISTEM ECOMIX 70 LITRI RĂŞINĂ CLACK

Un sistem capabil să producă până la 3 metri cubi pe oră de apă tratată contra durității, fierului și manganului. Este recomandat caselor de mari dimensiuni sau pensiunilor. Face față cu brio chiar și în cazul afacerilor în care se consumă foarte multă apă, precum spălătorii ecologice sau spălătorii auto. Acest deferizator apă se instalează foarte simplu, nu este nevoie de cunoștințe avansate în sfera instalațiilor sanitare, trebuie doar ținut cont de faptul că se recomandă și instalarea unui filtru de sedimente de 20-25 de microni înaintea aparatului.

SISTEM ECOMIX 70 LITRI RĂŞINĂ CLACK

DE UNDE PUTEM CUMPARA UN DEFERIZATOR APA LA PREȚURI BUNE?

În ultimii ani au început să apară online magazine de specialitate, magazine care din păcate nu-și mai găsesc clienți în locații fizice în orașe. Din fericire, internetul a devenit atât un suport perfect pentru comerț dar mai ales o modalitate de a ajunge la aceste magazine foarte nișate, specializate de exemplu în comerțul cu stații de tratare a apei pentru duritate, fier și mangan.

Un astfel de magazin foarte nișat, de specialitate este topwater.ro, în care veți găsi toate sistemele de mai sus plus multe altele, în acest moment există 13 modele diferite de sisteme de eliminare a fierului, manganului și durității pe portalul lor. În cazul în care aveți nevoie de soluții mai avansate ori de stații de dimensiuni mai mari, cei de la topwater.ro vă stau la dispoziție oricând, sunt dispuși oricând să ofere consultanță gratuită potențialilor clienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.