Acasă (P) Ai nevoie de cutii din carton? Iată de unde poți cumpăra unele...

Ai nevoie de cutii din carton? Iată de unde poți cumpăra unele de calitate

354
0

Să deții un business online în 2022, imediat 2023, este o provocare imensă, o luptă continuă și cei care reușesc într-un final să pună un magazin online pe picioare sunt cei care se străduiesc să ridice standardele de calitate. Pentru un posesor de magazin online, să ofere calitate nu înseamnă doar să vândă produse de calitate, ci și să le livreze într-o manieră profesională, pentru că atunci când discutăm despre magazine online, vânzarea s-a încheiat în momentul în care produsul a ajuns la client iar clientul este mulțumit și nu-l returnează în cele 14 zile permise de lege.

Pentru un business online, ambalajele cu care expediază produsele sunt foarte importante, ele fac diferența între un magazin de succes și unul care se luptă cu clienții nemulțumiți și cu review-urile negative lăsate de aceștia peste tot, culmea, nu din pricina produsului în sine ci din cauza livrării defectuoase. Tuturor ni s-a întâmplat să comandăm un produs online și să ni se livreze cu ambalajul deteriorat, asta în cazul în care comerciantul a ambalat totuși produsul, căci sunt magazine online care expediază direct produsul în cutia originală fără niciun fel de ambalaj suplimentar.

E frustrant ca și client să pierzi zile bune doar pentru că la livrare nu s-a folosit un ambalaj de protecție, produsul se duce retur și tu pierzi zile bune până ți se livrează altul sau până când magazinul online îți dă banii înapoi. Așadar, în cele ce urmează vom discuta despre dinosans.ro, un producător de cutii din carton de unde se pot achiziționa tot soiul de astfel de ambalaje, capabile să facă diferența între un business de succes în mediul virtual și un business plin de review-uri negative.

Despre Dinosans SRL

Compania DINOSANS SRL a luat naștere în anul 2003 și de atunci a devenit unul dintre cei mai serioși producători de cutii din carton din România. Cu o experiență de aproape 20 de ani pe piață, compania reușește să producă astăzi orice tip de ambalaj, de la cutii bax FEFCO201, cutii cu autoformare, cutii cu capac, plăci din carton, până la cutii imprimate, colorate cu orice culoare sau model. Vechimea pe piață a companiei denotă nu doar seriozitate, ci și respect față de clienți.

Este foarte important de precizat faptul că discutăm despre un PRODUCĂTOR, nu despre un intermediar, astfel că prețurile oferite de companie pentru cutii din carton sunt foarte convenabile. Posesorii de magazine virtuale care doresc să ofere o experiență generală de calitate clienților, și să se asigure de faptul că aceștia vor reveni și cu altă ocazie, trebuie să investească puțin într-un ambalaj de calitate. Pe dinosans.ro există chiar și un calculator de preț pentru cutii din carton de orice dimensiune, altfel încât fiecare potențial client să vadă exact nivelul investiției necesare.

Așadar, în cazul în care dețineți un magazin online și vă luptați cu reacțiile negative survenite din pricina livrărilor defectuoase, în cazul în care doriți să oferiți clienților mai multă siguranță, o experiență generală pozitivă în urma colaborărilor, trebuie să investiți în cutii din carton de calitate superioară. Până la urmă, clientul care revine este cel mai important într-un mediu în care nu există vad comercial, renumele magazinelor online depinde de recomandările celor care au fost cândva clienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.