Home Editorial Cele mai bune aplicații GPS pentru telefoane mobile

Cele mai bune aplicații GPS pentru telefoane mobile

22628
1
aplicatii GPS

Atunci când pleci cu mașina la drum lung, ai face bine să ai instalată cel puțin o aplicație pentru GPS, altfel, riști să te rătăcești și să întârzii foarte mult. Din fericire, telefoanele mobile moderne au receptoare GPS încorporate din fabrică, traficul de date pe teritoriul României are prețuri destul de mici, așa că te poți descurca bine mersi cu aplicațiile Android specifice.

În cele ce urmează vom discuta despre cele mai importante 3 aplicații Android pentru GPS, pe care le veți putea găsi mai mult ca sigur și pe iOS dacă dețineți un telefon mobil de la Apple.

Cele mai bune aplicații GPS pentru telefoane mobile

  1. Google Maps – una dintre cele mai bune aplicații INFORMATIVE pentru GPS. Nu este o aplicație GPS 100% dar este destul de des actualizată și este instalată deja în toate telefoanele care rulează sistemul de operare Android. Așadar, este prima aplicație GPS pe care o ai oricum instalată. De asemenea, trebuie precizat faptul că există posibilitatea de a descărca o anumită hartă prin Google Maps și de a o folosi offline, fără acces la internet ulterior. Soluție excelentă pentru străinătate.
  2. Waze – o aplicație foarte bună pentru cei care călătoresc în orașele aglomerate. Această aplicație are la bază o comunitate de șoferi care comunică permanent starea drumurilor. Dacă vrei să ajungi de exemplu în București la Unirii și în zonă este un accident, vei vedea acest lucru pe Waze.
  3. iGO – este una dintre cele mai renumite aplicații GPS atât pentru iOS cât și pentru Android pentru că acest iGO vine exact din lumea GPS-urilor profesionale. Cunoaștem cu toții oameni care căutau să instaleze acest soft pe dispozitivele GPS dedicate. Este o aplicație foarte precisă și complexă.

Acestea sunt cele mai importante trei aplicații GPS destinate telefoanelor mobile Android. Dacă aveți habar de alte aplicații foarte bune, nu ezitați să le lăsați numele în secțiunea de comentarii.

Previous articleCare sunt actele necesare eliberării cardului pentru tahograful digital și care sunt costurile acestei operațiuni?
Next articleCurs de mecanică pentru obținerea permisului de conducere categoria C
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here