Acasă Editorial 3 motive să-ți montezi un cârlig de remorcare pe mașină

3 motive să-ți montezi un cârlig de remorcare pe mașină

3586
0
cârlig de remorcare

Chiar dacă nu toată lumea are de gând să care cu mașina personală sau să tragă vreo remorcă, sunt de părere că un cârlig de remorcare ar trebui întotdeauna montat și am să vă explic imediat de ce. De cele mai multe ori viața decurge conform planului și nu simțim nevoia acestui cârlig dar pot să apară momente în care un asemenea accesoriu va fi mai mult decât util.

3 motive să-ți montezi un cârlig de remorcare pe mașină

  1. Scapi cu bara din spate intactă din accidentele ușoare. Știu că sună un pic mai ciudat dar mie mi s-a întâmplat să fiu lovit din spate destul de încet de un alt șofer neatent. Bara lui s-a spart iar a mea a rămas intactă întrucât mașina lui s-a oprit în acel cârlig. Știu, rolul lui nu este unul de protecție dar nici România nu este țara în care oamenii să fie normali la cap. Eu cred că merită investiția.
  2. Poți să tractezi o rulotă. În momentul în care-ți cumperi mașină poate că nu ai cine știe ce planuri cu plecatul în excursii cu rulota dar timpul trece și oamenii se mai schimbă. E recomandat să-ți montezi un asemenea accesoriu de cum îți cumperi mașina iar în momentul în care îți vine de rulotă, tot ce va trebui să faci va fi să atașezi una la mașină.
  3. Nu ai cum să greșești modelul. Cunosc oameni care stau departe de o asemenea investiție cu toate că ar avea nevoie de un cârlig de remorcare pentru că nu știu ce și de unde să cumpere. Au nevoie să tragă remorci ușoare de 750 kilograme după ei, au încercat să facă rost de prin dezmembrări dar fără succes. Ei bine, auto-hak te ajută să găsești cel mai potrivit cârlig auto Opel Astra, Volkswagen Golf sau Passat, Renault Megane și așa mai departe. Cred că ei pot să vă facă rost de orice tip de cârlig auto, indiferent de marca mașinii. Chiar recent un amic de-al meu a montat un cârlig remorcare Opel Astra H și s-a potrivit de minune…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.