Acasă Editorial Tu-ți Loganu’ mă-tii

Tu-ți Loganu’ mă-tii

1917
0
Loganu’ mă-tii

Mergeam astăzi pe stradă, eram pe trotuar, când dintr-o dată văd o domnișoară care se chinuia să parcheze mașina într-un loc destul de strâmt, între alte două mașini. Era genul acela de parcare un pic oblică pe bordura trotuarului. Era deci în stânga mașină, în dreapta mașină iar între ele un loc destul de strâmt. Cu chiu cu vai reușește să își bage mașina în acel spațiu, doar că o apropie prea mult de mașina din stânga sa, o Dacia Logan roșie. Evident, când deschide ușa să coboare lovește Loganul destul de tare cu marginea ușii sale, și trage o înjurătură din tot sufletul „Tu-ți Loganu’ mă-tii”… Voi vă dați seama cine primește permis de conducere în țara asta?

Deci proasta a parcat prea aproape de mașina din stânga ei, când s-a dat jos de la volan a tras cu ușa fix în Loganul de lângă, ca vaca, apoi a înjurat mașina omului ca și cum ea ar fi fost de vină… Cică „Tu-ți Loganu’ mă-tii”… Cât de idiot trebuie să fii ca să faci chestia asta, măi nene?

Ăsta e genul de idioată care te lovește cu mașina pe trecerea de pietoni, se dă jos de la volan și te bagă și-n pizda mă-tii doar pentru că ai avut tupeul să te bagi în fața ei pe stradă, să exiști…

Chiar așa, cum dracului și-a permis cazanul ăla roșu să existe fix în locul unde a reușit și ea să parcheze? E chiar strigător la cer. Când văd chestiile astea aș vrea să existe o lege în baza căreia, să ai posibilitatea să povestești asemenea întâmplări celor de la DRPCIV și ei să o cheme pe domnișoara arogantă mare amatoare de înjurat mașinile care o încurcă pe stradă și să o reexamineze din toate punctele de vedere, inclusiv psihiatric.

Chiar cred că femeia aia e dezaxată din moment ce parchează ca o cizmă, lovește mașina cuiva de-i lasă urmă și o mai și înjură, ca și cum Loganul ar fi fost de vină pentru parcarea de panaramă pe care a făcut-o ea. Nu, oamenii ăștia nu sunt sănătoși la cap…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.