Acasă Editorial Fuga de Renault – una dintre cele mai evidente prejudecăți

Fuga de Renault – una dintre cele mai evidente prejudecăți

4471
0
Renault

Dețin un Renault Scenic de mai bine de 3 ani și de fiecare dată când am auzit pe cineva că-și caută mașină, am sesizat faptul că tipul fuge de Renault. De ce fuge? Pentru că a auzit el că are piesele foarte scumpe. A căutat el oare pe internet piese auto Renault să vadă mai întâi despre ce este vorba? Bineînțeles că nu. A luat de bună ce a auzit de la cei din jur și cu asta basta.

Ca să ne înțelegem: Renault nu este Mercedes. Renault face mașini destul de bune, eu nu am avut probleme majore cu al meu dar am avut grijă de el. Trebuie să recunoaștem faptul că majoritatea celor care lansează în societate zvonuri cum că Renault ar fi mașini păcătoase ori că ar avea piese scumpe, nu sunt genul de oameni care au avut grijă de acea mașină.

Cred că orice mașină este costisitor de reparat atunci când ajunge să zdrăngăne și să cadă tablele de pe ea, atunci când discutăm despre un diesel și cade pompa de injecție sau turbo și așa mai departe. Ideea e destul de simplă: dacă ai grijă de mașină nu are cum să cadă nimic de pe ea. Dacă rectifici, dacă repari din timp tot ce se strică, ai șanse minime să te trezești cu o defecțiune costisitoare.

În cazul în care aveți impresia că Renault are cele mai scumpe piese de pe planetă, cu mult peste Rolls Royce sau Aston Martin, ori Lamborghini, puteți căuta piese Renault online pe autoatu.ro. Acolo, puteți căuta prețuri pentru fiecare componentă în parte și sfatul meu este următorul: luați un pix, o foaie, și căutați anumite piese de Renault după care de Volkswagen, Audi, Mercedes și alte mașini bengoase pe care românii s-au obișnuit să le cumpere ca pita caldă. Să vedeți și voi adevărul.

Nu mai credeți toate bazaconiile care se spun prin preajma service-urilor auto pentru că în realitate, orice mașină este costisitor de reparat dacă nu este întreținută de-a lungul timpului așa cum scrie la carte. Adică fraților, suntem o societate care vara umple rezervorul mașinilor diesel cu ulei de floarea soarelui, voi chiar luați în serios ce se zvonește prin viu grai?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.