Acasă Colțul camionagiilor Statisticile DRPCIV iunie 2017 – declin catastrofal pentru industria transportatorilor

Statisticile DRPCIV iunie 2017 – declin catastrofal pentru industria transportatorilor

1627
0

DIRECŢIA REGIM PERMISE DE CONDUCERE ŞI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR a adus la iveală un comunicat de presă în care compară activitatea biroului din iunie 2017 cu cea din iunie 2016 (când timbrul de mediu era încă în vigoare) și după ce privim cifrele, putem să tragem câteva concluzii destul de interesante.

Statisticile DRPCIV iunie 2017 – câteva precizări și remarci importante

  1. Numărul înmatriculărilor autoturismelor a crescut cu aproape 50% față de aceeași perioadă a anului trecut. După cum spuneam mai devreme, este o creștere foarte mare dar explicabilă din pricina faptului că timbrul de mediu, acea taxă ilegală impusă de Guvern românilor mai bine de 8 ani, a fost abrogată.
  2. Înmatriculările pentru semiremorci au scăzut cu aproape 40%. De ce? Cred că pe fondul instabilității de pe piața transporturilor din Europa.
  3. Înmatriculările pentru autocamioane au scăzut cu aproape 43% (imaginea de mai jos) față de aceeași perioadă a anului trecut, probabil tot pe fondul instabilității pe piața transporturilor din Europa. Românii nu mai sunt încurajați să investească în transporturi. Este vorba despre autocamioanele de peste 16 Tone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.