Acasă Colțul camionagiilor Simulator TAHOGRAF – învață tahograful digital înainte să te angajezi șofer profesionist

Simulator TAHOGRAF – învață tahograful digital înainte să te angajezi șofer profesionist

36546
0
Simulator TAHOGRAF

E la modă ca șoferii începători să învețe timpii de lucru DUPĂ ce intră în pită, după ce se angajează și cred că putem fi cu toții de acord că nu este prea ok. Păi cum ar fi ca un medic să învețe să opereze pe creier DUPĂ ce primește licența? E necesar ca un șofer începător să cunoască atât timpii de conducere și repaus cât și lucrul cu tahograful digital iar acest lucru este posibil dinainte de angajare.

Unul dintre motivele pentru care începătorii nu cunosc timpii de conducere și repaus nici după angajare este că se tem să butoneze tahograful, însă acum există un SIMULATOR pentru tahograful digital care poate fi instalat în calculator.

Foarte tare am zis, mai ales că este disponibil și în limba engleză. Probabil că toți viitorii șoferi profesioniști începători cunosc această limbă de circulație internațională, așa că puteți descărca și voi acest simulator tahograf de AICI.

Mai există un simulator pentru tahografele Stoneridge care are și limba română, puteți exersa pe el introducerea datelor manuale, aveți mai jos o imagine. Din câte am înțeles, acestea sunt niște tahografe prezente doar pe camioanele mai noi. Simulatorul îl puteți accesa AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.