Vremurile pe care le trăim nu ne mai permit să scoatem nasul în lume fără să fim protejați de un avocat. Din păcate, unii nu au înțeles prea bine ideea de libertate și au ales să o transforme într-un concept total anapoda. Este o idee valabilă mai ales în mediul business, unde în secunda doi în care deschidem o afacere, fie ea online sau în oraș, avem nevoie de un avocat în drept comercial din București care să ne păzească interesele. Există multe situații în care avem nevoie de ajutorul unui avocat dacă punem bazele unui business online, vom detalia în cele ce urmează.

Avocat în drept comercial din București – când ne este cu adevărat util?

  • În momentul în care decidem să înființăm o companie – ar fi bine să apelăm la un avocat în drept comercial din București întrucât este singura variantă care ne asigură 100% legalitatea activității care va fi întreprinsă. Avocații specializați în drept comercial cunosc toate legile, ne pot sfătui astfel încât să avem de la început o activitate 100% legală, atât vis a vis de clienți cât și față de instituțiile statului. În mod normal, în România se caută de la început doar avocat pentru înființare asociație, fundație și federație, nu pentru simplu SRL.
  • În momentul în care partenerii întârzie să ne plătească – cel mai urât lucru pe care-l poți experimenta în România dacă conduci un business, este milogeala. Efectiv sunt situații în care tu trebuie să te milogești pentru banii tăi, să ten rogi de X sau de Y să -ți dea banii pentru ce ai muncit. Un avocat în drept comercial din București are grijă de acești întârziați, se ocupă de punerea lor la punct încă din contractul semnat.
  • În momentul în care partenerii nu ne mai plătesc – din păcate, atunci când vine vorba despre business, despre persoane juridice, nu există un OPC. Putem să luăm țeapă cu absolut orice, de la produse defecte până la muncă fără plată. Singura variantă pentru recuperarea prejudiciului în aceste cazuri rămâne instanța de judecată. În acest caz, cu siguranță vom avea nevoie de un avocat în drept comercial din București.
  • În momentul în care foștii angajați dau în judecată – s-a format un oarecare trend în România ultimilor ani. Foștii angajați dau companiile în judecată încercând să jumulească bani în plus. De ce? Pentru că se poate, pentru că au acest drept, ce contează că ani de zile nu au avut nimic de comentat legat de remunerație. Un avocat în dreptul muncii din București poate să ajute, poate să te apere de astfel de indivizi.
  • În momentul în care instituțiile statului fac abuz – e chiar la modă în România, instituțiile statului inventează pur și simplu datorii apoi dacă nu le plătești, fac abuzuri, blochează conturile și fură efectiv acele sume din conturile companiei. Nu mai zicem despre amenzi abuzive date de  diverse organe de control ale statului. Procesele verbale de amendă trebuie contestate în instanță cu ajutorul unui avocat în drept comercial din București, dacă afacerea se află evident în capitala României.

Avocat în drept comercial din București – cum alegem persoana potrivită?

Dacă avem nevoie de un  avocat în drept comercial din București, trebuie să ne gândim la câteva aspecte destul de simplu de înțeles. De exemplu, un avocat pentru obținerea cetățeniei române și redobândirea ei, specializat în astfel de cazuri, nu este recomandat. Domeniile de drept sunt multe și pentru a ajunge la cel mai bun avocat trebuie să sortăm în funcție de nișă. Trebuie să alegem un avocat care are rezultate foarte bune în dreptul comercial. Acesta va cunoaște mult mai bine spețele din acest domeniu și va fi mult mai rapid, mult mai eficient.

Avocat în drept comercial din București – contează onorariul?

Din multe puncte de vedere, da. Onorariul unui avocat în drept comercial din București, poate să spună multe despre persoana respectivă. De exemplu, un onorariu foarte mic poate să denote lipsă de experiență (nu știe cât valorează munca lui) sau chiar incompetență (cere bani puțini ca să atragă clienți). Niciodată nu ar trebui să căutăm cele mai ieftine servicii juridice pentru că mai mult ca sigur o să lipească multe avantaje din acea colaborare, inclusiv calitatea. Atunci când vrem să ajungem la unul dintre cei mai buni avocați în drept comercial din București, niciodată nu trebuie să ne gândim la bani, sau la onorariu. O companie puternică are nevoie de parteneri puternici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.