Acasă Colțul camionagiilor PROCENT DIN PROFITUL COMPANIEI – metodă de motivare perfectă pentru șoferii profesioniști

PROCENT DIN PROFITUL COMPANIEI – metodă de motivare perfectă pentru șoferii profesioniști

5517
0

Atunci când vine vorba despre remunerația șoferului profesionist român angajat la firmă românească, cu siguranță ar fi multe de povestit. Salarizarea în această breaslă cel puțin la firmele românești este un adevărat fiasco, compus din forme de plată nemaivăzute pe mapamond, spre exemplu diurna ca și cuantum este mai mare decât salariul de încadrare în cazul șoferilor care lucrează pe comunitate.

Putem afirma cu toată tăria faptul că șoferul profesionist român nu este respectat din acest punct de vedere al remunerației atunci când lucrează la firmele românești. Patronii caută să rămână în buzunar cu cât mai mult, să se pricopsească ei peste noapte, așa că nici vorbă să se gândească la șoferi, cum să le creeze un mediu de lucru mai plăcut și mai bine remunerat. Patronii români caută să tragă din banii șoferilor, nicidecum să le pună în plus la salariu. De fapt, în România, multe firme de transport și-au făcut un obicei din a jumuli bani de pe șoferi, observând că aceștia nu au cum să se opună, observând că uneori se fac mai mulți bani din jumulit șoferii decât din transportul propriu zis.

O firmă serioasă își va respecta întotdeauna angajații și va încerca să le creeze un mediu de lucru cât mai plăcut, iar la salariu ar avea grijă să le fie și lor bine. Există firme în străinătate care oferă la final de an procent din profitul companiei, o mică sumă de bani drept recunoștință pentru faptul că au muncit bine 1 an, că au fost statornici și nu au plecat la alte firme care poate le-ar fi dat mai mult la salariu.

Oare în România când o să vedem firmele de transport că oferă procent din profit?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.