Acasă Informații Utile De ce nu e o idee bună să cumperi mașini care au...

De ce nu e o idee bună să cumperi mașini care au fost reparate? Indiferent de preț…

1696
0
masini care au fost reparate

Să cumperi o mașină care a fost accidentată și reparată nu este o idee bună, chiar dacă proprietarul îți propune o mega afacere, un preț mult mai mic decât cel al pieței. O să discutăm în cele ce urmează de ce nu e bine să cumperi mașini accidentate și reparate și știu, poate o să ți se pară ceva foarte anapoda din punct de vedere al mentalității mai ales dacă este vorba despre o mașină veche de 15-20 de ani, întrucât consideri aproape inevitabil un accident în acest interval de timp. Cred că o să-mi dați dreptate după ce veți vedea cele 3 motive pentru care consider că nu e o idee bună să cumperi mașini care au fost reparate.

3 motive pentru care nu trebuie să cumperi mașini care au fost reparate

  1. În România mașinile nu se repară, se cârpesc. Dacă cineva a reușit să găsească în țara asta un service auto serios, să mă anunțe și pe mine. În România, mașinile nu se repară, se cârpesc doar. Așadar, de ce ai vrea o mașină reparată doar pe jumătate sau reparată prost?
  2. Mașina rămâne afectată din punct de vedere al siguranței. Siguranța rutieră trebuie să fie întotdeauna cea mai importantă. Dacă ați vedea cum se trage cu lanțul de o mașină prin service, nu ați mai cădea în plasa chilipirului. Eu nu aș mai băga mâna în foc în ceea ce privește siguranța unei mașini care a fost reparată într-un service din țara asta.
  3. O vei vinde foarte greu mai departe. Românii sunt cârcotași, vor mașini noi chiar dacă își permit doar una veche de 15 ani. Dacă ai o mașină reparată vei scăpa foarte greu de ea. Gândește-te că probabil nici tu nu ai fi cumpărat-o așa dacă nu ar fi fost chilipir. Din păcate, tehnologia se devalorizează foarte rapid și când vei vrea să vinzi mașina vei fi la rândul tău nevoit să o dai la bani de nimic, și nu știu dacă mai e vreo afacere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.