Acasă Editorial Mașinile 4×4 – Perfecte pentru drumurile din România. TOP 5 cele mai...

Mașinile 4×4 – Perfecte pentru drumurile din România. TOP 5 cele mai ieftine mașini 4×4

7177
0
mașini 4x4
Lada Niva

România rurală a rămas undeva blocată la anul 1750, multe localități fiind practic lipsite de orice tip de asfalt, piatră, pavaj, urmă de drum făcut de mâna omului. E un adevărat calvar să te duci la țară dacă localitatea cu pricina se află într-o zonă care n-a văzut în viața ei primar gospodar. Problema este că la țară mai trebuie să ajungem din când în când mai ales dacă avem rude pe acolo, părinți, etc și o mașină normală se cam strică de la asemenea drumuri.

În cele ce urmează vom discuta despre autoturisme 4×4, cele mai ieftine pe care le poți cumpăra înscrise pe România sau chiar și neînscrise, perfecte pentru drumurile care n-au văzut asfalt în viața lor. De asemenea, mașinile 4×4 sunt recomandate și la oraș, unde există o suprafață mai mare de gropi decât de asfalt intact și unde iarna circulația paralizează din cauza autorităților, care sunt mereu luate prin surprindere de faptul că în sezonul rece ninge.

TOP 5 cele mai ieftine mașini 4×4 (maxim 3000 de euro)

 1. Suzuki Vitara – prețurile încep de la 1500 euro neînscrise pentru modelele ceva mai vechi, adică de prin 1993-1995, înscrise nu depășesc 2500 euro.

  Suzuki Vitara
  Suzuki Vitara
 2. Lada Niva – deși sunt ceva cam scumpe la vedere, se spune despre ele că sunt cele mai tari mașini de teren, turisme. Cele care sunt din 2012 costă 6000 de euro, așa că dacă veți găsi una de la începuturile anilor 2000 cu siguranță o veți putea cumpăra cu mai puțin de 3000.

  Lada Niva
  Lada Niva
 3. Land Rover Freelander – este una dintre cele mai răspândite mașini de teren din România. Sunt ieftine și găsiți și varianta diesel deși eu personal nu aș recomanda decât benzină.

  Land Rover Freelander
  Land Rover Freelander
 4. Mitsubishi Pajero Pinin – una dintre cele mai frumoase mașini de teren până în 3000 de euro. Cu siguranță mașina asta nu o să vă ducă la destinație întotdeauna indiferent că locuiți la oraș sau în vârful munților, dar va întoarce și foarte multe capete pe stradă.

  Mitsubishi Pajero Pinin
  Mitsubishi Pajero Pinin
 5. Suzuki Grand Vitara – o mașină mai rară dar foarte foarte puternică. Este adresată celor care au nevoie și de un loc generos pentru bagaje sau pentru diverse materiale, că știm cu toții că de fiecare dată când ajungem pe la țară e câte ceva de dus sau de adus de acolo.

  Suzuki Grand Vitara
  Suzuki Grand Vitara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.