Acasă Informații Utile Ai un Opel și nu știi unde să-l repari? Află care este...

Ai un Opel și nu știi unde să-l repari? Află care este cel mai bun service auto Opel din București

7255
0
opel
Opel Astra
Opel Astra

De foarte multe ori, mașina personală e o investiție care merită banii cu vârf și îndesat. Din păcate, problemele apar în momentul în care se strică pentru că după cum știm cu toții, în România există foarte puține service-uri auto de calitate.

Există foarte multe service-uri auto de cartier care și-au angajat foști spălători auto ori șoferi pe post de mecanici auto, iar odată ajungi pe mâna lor nu vei reuși să rezolvi problema ca la carte. În cel mai bun caz, mașina va fi cârpită iar tu vei scoate din buzunar un sac de bani.

Dacă ai un Opel însă, poți sta liniștit. Soarele a răsărit pe strada ta și poartă numele de Opel Erebus. Este unul dintre puținele service-uri auto din București care este autorizat să repare această marcă. Și dacă ai impresia că oamenii te vor seca de bani, mai gândește-te o dată.

Dacă vei duce mașina la un Nea Gicu la service-ul lui de cartier, cu siguranță vei plăti mai mulți bani pentru că nu va rezolva problema și vei fi nevoit să mergi în altă parte, și tot așa.

Sunt de părere că ar trebui să fim dispuși să și plătim reparațiile dacă ne decidem să ne cumpărăm mașini. Cred că este momentul să punem punct cârpelii clasice, tipice românului de rând care ar face orice numai să nu scoată bani din buzunar pentru reparații. Mașina nu este perpetuum mobile, se mai defectează și ea din când în când mai ales că e zdruncinată din cap până în picioare zilnic din cauza drumurilor jalnice. Reparația trebuie făcută într-un service autorizat, la reprezentanță.

Cei care dețin un Opel au scăpat de grijă mai ales dacă locuiesc în București pentru că există Opel Erebus care se poate ocupa de problemele tehnice. E mult mai ok să o duci la o companie mare și puternică, existentă pe piață din anul 2000 decât să te chinui cu un service de cartier în speranța că vei economisi câteva sute de lei acolo. Din păcate, această tentativă de economisire te va costa la final mai mult decât reparația la un service autorizat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.