Acasă Editorial Combinația PROSTIEI: mașina cu volan pe dreapta înmatriculată în Bulgaria, pe GPL

Combinația PROSTIEI: mașina cu volan pe dreapta înmatriculată în Bulgaria, pe GPL

2414
0
Combinația PROSTIEI

Dacă te uiți pentru câteva secunde pe străzile din România, o să observi că există foarte multe autoturisme care nu ar avea motive să existe în circulație într-o societate serioasă. Cel mai bun exemplu îl constituie mașina cu volan pe dreapta, înscrisă la bulgari căreia i se atașează o instalație GPL. Ce? Credeți că nu există așa ceva? Ia priviți anunțul de mai jos.

Mașina cu volan pe dreapta căreia i se atașează o instalație GPL este simbolul prostiei, micimii și al găinarului român. Cei care circulă cu așa ceva sunt niște oameni care nu numai că nu-și permit să își cumpere o mașină cu volan pe stânga cum e normal (știm că cele de Anglia sunt la jumătate de preț), nu-și permit nici să le înscrie în circulație în România și nici măcar să circule cu ele pe benzină, atașând o falnică instalație GPL. Acesta este portretul găinarului român, care vrea întotdeauna să pară bogat deși nu are două de cinci în buzunar.anglia-bulgaria-si-gpl

Acum, explicați-mi voi mie de ce dumnezeului ar cumpăra cineva așa ceva cu aproape 5000 de euro? Doar pentru că nu-și permite una normală care ar costa undeva la 7000? Chiar este cineva dispus să facă un asemenea compromis doar pentru a avea un rahat de emblemă? Cum să dai mă 4600 de euro pe o mașină care are volanul pe invers, este înscrisă în Bulgaria și are și pecetea săracului pe ea, respectiv instalația GPL?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.