Acasă Colțul camionagiilor De ce trebuie să fii foarte atent pe unde te bagi cu...

De ce trebuie să fii foarte atent pe unde te bagi cu camionul

4510
2
trebuie să fii foarte atent

Să fii șofer de TIR nu e floare la ureche mai ales internațional, unde trebuie să te bagi la încărcat sau descărcat prin toate cotloanele, prin toate satele uitate de lume.

Problema este că deși străinii au o infrastructură rutieră super dezvoltată comparativ cu a noastră, nu toate drumurile sunt destinate camioanelor sau tirurilor.

Cei care nu sunt atenți pe unde se bagă și conduc asemenea mastodonți, riscă să rămână blocați, să își avarieze camioanele sau să dărâme chiar casele din stânga sau dreapta lor.

Atunci când ești pus în situația de a intra cu TIR-ul sau cu camionul de peste 7.5 Tone pe străduțe micuțe, cel mai bine este să nu fii leneș și să te dai jos și să inspectezi la pas locația cu pricina pentru că dacă vei rămâne blocat, va fi doar vina ta și vei suporta din propriul buzunar eventuala pagubă.

Am strâns mai jos o selecție de clipuri cu camioane și tiruri blocate pe străduțe din cauza faptului că șoferilor le-a fost lene să se dea jos să măsoare cu privirea bine de tot înainte de a intra. Ce a urmat după? Trageți singuri concluzia. Vizionare plăcută.

 

<
<
<
<

2 COMENTARII

  1. La primul clip, cel din Southampton, întâmplător cunosc bine zona pentru că e magazinul lidl la care merg şi eu, locuiesc la 3 minute de el. Băiatul ăla chiar acolo avea descărcare, se şi vede magazinul după colţ… Nasoală locaţie, e şi stradă cu acces pietonal acolo, centrul civic. Nasol moment.

  2. Sunt multe locații de genul asta in UK , și problema e că nu ai ce sa faci daca acolo ai descărcarea !!! Problema este și a firmelor că trimit camioane articulate in zone greu accesibile !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.