Acasă Editorial Sofer in Bucuresti – Accepta Provocarea

Sofer in Bucuresti – Accepta Provocarea

1190
0
sofer in bucuresti

bucharest_traffic_1Sa fii sofer in Bucuresti este o provocare care iti testeaza in fiecare zi limitele. Poate nu degeaba soferii bucuresteni au tendinta de a conduce agresiv. Sunt zile in carte statul in trafic se transforma intr-o cursa contra cronometru si in care distanta parcursa intre doua semafoare face toata diferenta.

Cu toate acestea, in fiecare dimineata pe strazile capitalei isi croiesc drum catre job mii de de soferi. Indiferent de conditiile meteo sau de aglomeratia din trafic, totul pare sa aiba un ritm propriu pe care participantii la trafic il stiu deja. Ba mai mult, s-au obisnuit atat de mult cu toata aglomeratia, statul la cozi si blocajele, incat atunci cand totul decurge normal este motiv de sarbatoare.

De la statutul de pieton la posesor de permis auto,in ciuda tuturor aspectelor negative care pe foarte multi i-ar determina sa nu devina vreodata soferi in Bucuresti, sunt cateva aspecte pe nu le putem ignora. Astfel, in foarte multe cazuri permisul auto reprezinta un plus daca vrei sa aplici pentru un job nou, apoi mai este si confortul personal. Daca ai avea de ales intrea a sta blocat in trafic in propria masina sau intr-un mijloc de transport in comun, fara indoiala ca ai alege confortul primei variante.

Daca te-ai inscris la o scoala de soferi auto si vrei sa te pregatesti cat mai bine pentru a promova examenul inca de la prima incercare, iti recomand sa incerci site-ul Auto15.ro

Aici gasesti chestionare si o multime de informatii folositoare despre actele necesare pentru dosar, legislatie rutiera dar si o serie de stiri din domeniul auto si rutier.capture

Pregatirea pentru examenul auto constituie pentru foarte multi candidati un motiv major de stres. Acest fapt este sporit si de schimbarile pe care autoritatile in drept le fac de pe o zi pe alta fara o informare clara a publicului. De aceea, pe auto 15 veti gasi mereu cele mai noi stiri.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.