Acasă Informații Utile TOP 3 găinării propovăduite de școlile de șoferi

TOP 3 găinării propovăduite de școlile de șoferi

2573
0
școala de șoferi

Scolile de șoferi au parte de o adevărată explozie în ultimii ani pentru că tot mai mulți copii vor să aibă permisul de conducere în buzunar chiar de la vârsta de 18 ani. Așadar, dacă este o țâță de muls, cineva o să facă pe văcarul și o să scurgă și ultima picătură dar păcălind într-un fel, nu oferind un serviciu serios. Școlile de șoferi ar trebui să presteze un serviciu calitativ în urma căruia ambele părți (școală-client) să fie mulțumite dar se întâmplă de multe ori ca școlile de șoferi să se transforme în bătaie de joc prin prisma acțiunilor înclinate oarecum împotriva clientului.

Despre cele mai vestite găinării ale școlilor de șoferi apărute ca ciupercile după ploaie vom discuta și noi în cele ce urmează, astfel încât să existe și oameni care se pun în gardă cu practicile neortodoxe ale acestor firme. Așadar, mare atenție unde vă înscrieți la cursuri pentru obținerea permisului de conducere pentru categoria „B”.

TOP 3 găinării propovăduite de școlile de șoferi

  1. Nu fac toate cele 30 de ore de conducere. Șoferia este genul de activitate pe care practic, unii o prind mai repede, alții mai dificil. Totul se leagă de reflexe și de înclinație. În mod normal, școlile sunt OBLIGATE să facă cele 30 de ore cu elevii. De cele mai multe ori, când instructorul vede că elevul se descurcă cu mașina, îl bagă în examen chiar dacă are doar 10 ore făcute. Evident, restul de 20 făcute rămân în buzunarul școlilor de șoferi, tu tot cele 30 de ore le plătești.
  2. Mint în legătură cu costul final. Poate că mulți dintre voi ați observat că printre școlile de șoferi serioase care îți spun clar că școala cu tot cu dosar și taxe te va ajunge la 1500 RON, mai apare câte una care te va minți și-ți va spune că școala te costă 800 de lei. Tu, văzând că este mai ieftin te duci la ei și constați ulterior că prețul este fără dosar, fără asigurarea mașinii la examen și uite cum din 800 de lei ajungi să plătești peste 1500 în realitate.
  3. Te țin atârnat cu ore suplimentare. Aceasta este una dintre cele mai nenorocite tactici aplicate de unele școli de șoferi. După ce faci câteva ore, instructorul te programează la alte ore cu o zi sau două înainte de examen, la suficientă distanță cât tu să îți ieși din mână și să pici orașul. Dacă-l pici, vei avea nevoie de alte ore de conducere suplimentare, nu? Alți bani în afară de școala propriu zisă. Este una dintre cele mai nemernice tactici aplicate de școlile de șoferi din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.