Acasă (P) Ce am învățat după ce am scris peste 13.000 de articole ca...

Ce am învățat după ce am scris peste 13.000 de articole ca redactor articole blog aka content writer

3807
0
redactor articole blog

Meseria de content writer a început să prindă și în România pentru că mediul online de pe aceste meleaguri s-a dezvoltat foarte mult. O grămadă de magazine din oraș, buticuri și nu numai au migrat către online pentru a eficientiza costurile, o grămadă de magazine de renume au dorit să muște și din felia de cașcaval oferită de clientela virtuală. Evident, a apărut nevoia de promovare online prin intermediul Google Adwords sau SEO, a apărut cerință pentru meseria de redactor articole blog aka content writer. Și va fi nevoie de asemenea oameni la greu.

Ce am învățat după ce am scris peste 13.000 de articole ca redactor articole blog

Lucrez în acest domeniu ca freelancer redactare advertoriale de mai bine de 2 ani și jumătate. Am reușit de asemenea să pun bazele unei rețele de 18 bloguri în limba română pe diverse nișe pe care se pot posta campanii întregi de advertoriale. Am să vă povestesc în cele ce urmează cam ce am învățat eu după acești 2 ani și jumătate de content writing în care s-au adunat 18 bloguri și peste 13.000 de articole.

Ca redactor articole blog, aka content writer, am învățat că dacă vreau să îmi fac un nume în acest domeniu, trebuie să fac un singur lucru: să fiu serios. Ce înseamnă să fiu serios? Adică să livrez articole de calitate cât de cât și să le livrez la timp. Toată lumea este exasperată de lipsa de seriozitate existentă în mediul online așa că am învățat să fiu un om serios și responsabil. Nu ai cum să reușești într-un business și în viață în general dacă nu ești serios. Meseria asta m-a format într-un fel și m-a disciplinat destul de mult am putea spune.

Tot ca redactor articole blog aka content writer am învățat cum stă treaba cu un business. Am pus bazele unui PFA cod CAEN 7311 – activități ale agențiilor de publicitate în 2015 și de atunci colaborez lunar cu diverse companii în vederea redactării de articole publicitare. Am colaborat și colaborez cu companii SEO, cu magazine online diverse sau cu oameni care doresc la rândul lor să-și promoveze un anumit website/serviciu. Pot spune că mi-a prins foarte bine să cunosc mediul business din România, am cunoscut oameni care încă mai au vise și planuri cu țara asta.

După ce am scris peste 13.000 de articole ca redactor articole blog am realizat că există potențial în România pentru content writing. Atât timp cât ești serios, îți vezi de treaba ta și încerci pe cât posibil să ridici nivelul de calitate, o să ai mereu clienți indiferent de nișa pe care lucrezi. Am pus astfel bazele portalului vandimaginatie.ro prin intermediul căruia, așa cum spune și numele domeniului, îmi vând imaginația, vând servicii content writing. Poți intra acolo să vezi despre ce e vorba și dacă te interesează o colaborare poți să mă contactezi prin intermediul formularului disponibil sau al numărului de telefon pe care-l vei vedea pe site. Da, după ce am scris 13.000 de articole am învățat sau mai bine zis, am realizat că-mi pot câștiga pâinea din scris, un concept în care nici măcar acum nu sunt mulți care cred. Foarte puțini sunt cei care cred că se poate trăi din scris, din content writing în România.

Pe scurt, cam asta am învățat după ce am scris 13.000 de articole ca redactor articole blog aka content writer: m-am maturizat, am luat contact cu mediul business din România și am înțeles că există viitor în această meserie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.