Home (P) Un motiv important pentru care ar trebui să-ți cumperi un hoverboard în...

Un motiv important pentru care ar trebui să-ți cumperi un hoverboard în prag de iarnă

1107
0
hoverboard

Deși aceste hoverboard sunt specifice verii, sezonului cald în care distracția se întinde pe multe ore de lumină naturală, există un motiv foarte bun pentru care ar trebui să cumperi unul chiar acum, deși afară plouă iar temperaturile din termometru îți spun că e musai să mergi și cu o varză murată în mână dacă tot ieși la plimbare cu un hoverboard. Cred că vă dați seama despre ce e vorba, nu?

Discutăm astăzi despre Black Friday și despre conceptul care ne poate ajuta de multe ori să cumpărăm lucruri de calitate la prețuri mai mult decât decente. Black Friday a început anul acesta deja la multe magazine online chiar dacă oficial startul lui ar fi la finalul lunii. Așa e în România, cineva dă startul dinainte cu mult timp iar celelalte magazine sunt nevoite să țină pasul.

Faptul că se dă startul mai devreme este un oarecare avantaj pentru că ai mai mult timp la dispoziție să cumperi lucrurile pe care ți le dorești. Dacă vrei un hoverboard la prețuri foarte mișto, de Black Friday este momentul excelent pentru o asemenea achiziție. Discount-urile în magazinele de nișă, de specialitate încep cu 15% și se duc lejer înspre 35% sau chiar 50%.

Astfel, dacă înainte de Black Friday un hoverboard de calitate (garanție 24 de luni, baterie de 4.4 amperi, autonomie 18 kilometri, viteză de rulare de maxim 18 km/h, etc) putea fi cumpărat cu aproximativ 1600 de lei, acum cu siguranță îl veți putea găsi pe la maxim 1000 de lei, cu posibilitatea ca prețul să scadă și mai mult odată ce ne apropiem de data normală a evenimentului internațional.

Acesta este cel mai important motiv pentru care ar trebui să-ți cumperi un hoverboard acum, în prag de iarnă. Vei reuși să-l iei chiar și la jumătate de preț și te vei distra cu el de minune cu el atunci când temperatura din termometre va sălta simțitor iar ploile ne vor da pace. Bine, nu scrie nicăieri că nu te poți da cu un hoverboard chiar și acum dacă nu plouă…

Previous articleȘoferi buni (2) – românul care nu va mai folosi niciodată telefonul la volan
Next articleȘoferi buni (3) – garare incredibilă dintr-o poziție la limită
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here