Acasă (P) 7 motive să-ți montezi rafturi în autoutilitară

7 motive să-ți montezi rafturi în autoutilitară

3020
0
rafturi

Am dat peste aceste rafturi scule auto pe storevan.ro și mi-am pus în minte să văd dacă reușesc să găsesc 7 motive pentru care ai monta așa ceva în mașina ta cu care-ți faci treaba. Să zicem că ești un mecanic auto care în timpul liber sau chiar full time, te deplasezi la client să faci diverse reparații. Haideți să vedem care sunt cele 7 avantaje majore găsite de mine în acest context.

7 motive să-ți montezi rafturi în autoutilitară

  1. Reușești să te organizezi mai bine. Nu cred că e vreo plăcere să te duci la client și să începi să-ți cauți prin claia de scule de prin mașină. Aceste rafturi sunt special destinate unei mai bune organizări
  2. Intervențiile durează mai puțin. E clar că dacă ești mai bine organizat și știi exact unde este fiecare șurubelniță în parte, intervențiile vor dura mult mai puțin.
  3. Inspiri siguranță și profesionalism. Una e să te vadă clientul foarte ordonat și alta e să te vadă dezordonat, cu mașina care seamănă mai degrabă cu o mașină de gunoi.
  4. Prețurile nu sunt deloc mari. Această investiție nu este una costisitoare. O să o recuperezi destul de rapid din moment ce intervențiile tale vor fi mai dese și mai multe, eliberându-ți timpul.
  5. Rafturile sunt demontabile. Poți să le dai jos din mașină dacă ai nevoie neapărat. Nu sunt sudate sau ceva de genul. În câteva minute o să reușești să eliberezi incinta.
  6. Îți protejezi sculele de lucru. Dacă transporți sculele claie peste grămadă, acestea pot suferi șocuri, se pot lovi intre ele sau de pereții mașinii. Rafturile te vor feri de asemenea neplăceri.
  7. Rămâne spațiu suficient după montaj. Poți să folosești duba/autoutilitara la transport de marfă și după ce montezi rafturile, întrucât rămâne suficient spațiu.

Acestea sunt cele mai importante 7 motive pentru care dacă ești meseriaș, nu neapărat mecanic auto, ar trebui să-ți montezi rafturi de organizare profesionale în autoutilitara ta. Cu cât vei fi mai bine organizat cu atât vei avea intervenții mai scurte și mai de calitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.