Home Colțul camionagiilor Daniel Cimpoeru și Șoferii Începători – cel mai bun grup pentru șoferii...

Daniel Cimpoeru și Șoferii Începători – cel mai bun grup pentru șoferii începători de pe Facebook

3979
2
Daniel Cimpoeru și Șoferii Începători

Daniel Cimpoeru și Șoferii Începători reprezintă din punctul meu de vedere cel mai bun grup de pe Facebook adresat celor au vor să devină sau au devenit de puțin timp șoferi profesioniști.

Spre deosebire de majoritatea grupurilor de șoferi de pe Facebook, acest grup chiar ajută tinerii. Aici lipsește cu desăvârșire acea caterincă de 2 lei din cauza cărora eu de exemplu nu-mi mai fac veacul prin asemenea zone. Nu am înțeles niciodată de ce un începător trebuie luat la mișto atunci când pune o întrebare banală pe un grup de șoferi și m-am bucurat nespus în momentul în care am observat că în cadrul Daniel Cimpoeru și Șoferii Începători nu se întâmplă acest lucru.

Este un grup foarte serios și nu e de mirare, omul din spatele lui nu este altcineva decât Daniel Cimpoeru (v-ați dat seama probabil după nume)…

Cu Daniel Cimpoeru am postat un INTERVIU mai demult, în urmă cu un an în cadrul căruia am discutat despre ce anume trebuie să știi dacă vrei să începi o carieră de șofer profesionist. Puteți citi acel interviu AICI, există și un material video destul de interesant. Vă puteți abona și la canalul de YouTube al lui Daniel, postează și acolo destul de multe lucruri interesante foarte utile începătorilor.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here