Acasă Editorial De ce încercați să vindeți mașini fără AC în toiul verii?

De ce încercați să vindeți mașini fără AC în toiul verii?

2614
0
masini fara ac

Am zis să mă mai uit și eu pe site-uri de genul olx sau lajumate, poate, poate găsesc și eu ceva mașină second hand mai serioasă. Știu, slabe șanse să găsești așa ceva în România pentru că aici oamenii care le vând sunt neseriozitatea în persoană, caută să ascundă cât mai bine defectele, nicidecum să le repare astfel încât persoana care cumpără să fie și ea mulțumită. La noi, țeapa e în toi. Am făcut și rimă.

Să vezi și să nu crezi, plin internetul de cazane prost întreținute, cojite, care mai de care mai ruginite, care nu au nici măcar AC (aer condiționat). Întrebarea mea este următoarea: cât de prost trebuie să fii să încerci să vinzi în toiul verii o mașină de-o seamă cu Burebista, prost întreținută care pe deasupra nu are nici măcar aer condiționat? Băi fraților, cine vrea să se ducă la saună o face de bună voie, în oraș.

Singurul motiv pentru care mă gândesc la faptul că oamenii vând asemenea cretinisme când afară sunt deja 725 de grade Celsius, este faptul că vor și ei să scape de ele la rândul lor. Au observat că nu ai cum să folosești așa ceva mai ales în oraș, pe timp de vară. În 2 colțuri ești transpirat ca un cal și puți ca un porc. Desigur, fiecare e liber să facă ce vrea cu troaca lui, pardon, cu mașina lui.

Eu unul nu aș da 1000 de euro pe un asemenea cazan nici bătut. AC-ul nu mai este un lux, este o necesitate atât timp cât temperatura în România depășește 40 de grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.