Acasă (P) Buldoexcavatoarele CASE – soluția perfectă pentru firmele de construcții românești

Buldoexcavatoarele CASE – soluția perfectă pentru firmele de construcții românești

1657
0
Buldoexcavatoarele CASE

Firmele de construcții românești au nevoie de niște utilaje care să le aducă multe avantaje economice, așa că în cele ce urmează vom discuta despre buldoexcavatoare CASE, mai bine zis despre principalele lor calități care le transformă în adevărate regine ale șantierelor noastre. Poate mulți dintre voi nu ați auzit de acest brand deocamdată dar nu-i nimic, cu această ocazie îl vom prezenta publicului astfel încât numele CASE să ajungă la cât mai mulți deținători de firme de construcții, direct interesați de achiziția de buldoexcavatoare capabile să-i facă să rămână cu mai mulți bani în buzunar.

Buldoexcavatoarele CASE – soluția perfectă pentru firmele de construcții românești

CASE Construction Equipment reprezintă un brand al CNH Industrial și s-a remarcat la nivel mondial prin producția de excavatoare, motoare, buldoexcavatoare, încărcătoare frontale și multe altele. Compania a luat naștere în anul 1842 când Jerome Increase Case a pus bazele Racine Threshing Machine Works în Racine, Wisconsin. Primul motor cu abur produs de ei a apărut în 1876. Istoria recentă a CASE e una destul de interesantă, pe scurt s-a dezvoltat în Case Corporation și s-a unit cu New Holland în anul 1999, devenind astfel CNH Global.

Haideți așadar să trecem în revistă cele mai importante avantaje pe care le au aceste buldoexcavatoare CASE atât în general cât și comparativ cu concurența. Trebuie să spunem faptul că în acest domeniu concurența este foarte strânsă așa că fiecare litru de motorină economisit în plus la oră poate să stea la baza unei alegeri mai bune.

Cele mai importante avantaje ale buldoexcavatoarelor CASE

  • Buldoexcavatoarele CASE sunt cu 14% mai eficiente față de concurență din punct de vedere al consumului de combustibil. La un simplu calcul, rezultă o economie de cel puțin 1200 de euro/an doar din acest avantaj. Nu cred că există patron de firmă de construcții care să nu ia în calcul un asemenea avantaj atunci când cumpără un utilaj pe care-l va folosi destul de mult. Cu motorul FPT – Tier 4i / EU Stage IIIB (97 sau 110 cai), un buldoexcavator CASE va fi regele șantierului. Să nu uităm că un astfel de buldoexcavator face foarte multă treabă la fața locului dat fiind faptul că are și încărcător frontal, nu doar cupă pentru săpat pe spate.
  • Buldoexcavatoarele CASE sunt foarte simplu de întreținut, spre deosebire de concurență. E ideal să cumperi utilaje specifice șantierelor care sunt foarte simplu și rapid de întreținut. Buldoexcavatoarele CASE ies în evidență prin faptul că se pot verifica punctele de întreținere și de umplere foarte simplu, fără ca operatorul să fie nevoit să se urce pe utilaj, totul este vizibil de la nivelul solului. În plus, ar mai fi de precizat faptul că sistemul de frânare al utilajului folosește același ulei hidraulic din sistem, ne mai fiind necesar de un filtru adițional. Există și un instrument electronic numit Service CASE ce ajută la o rapidă și foarte precisă diagnosticare a motorului buldoexcavatorului, ajutând compania să elimine timpii de așteptare pentru echipea de diagnosticare din service. Nu în ultimul rând, buldoexcavatoarele CASE dispun de rezervoare de combustibil de capacitate mai mare față de concurență, reușind să aducă în prim plan mai multe ore de funcționare cu un singur plin.
  • Buldoexcavatoarele CASE sunt mult mai sigure pentru șantierele din România. Nu de puține ori, în România, utilajele sunt lăsate pe șantier peste weekend iar la întoarcere, operatorii se trezesc cu piese lipsă de pe ele ori de la motor. Astfel, buldoexcavatoarele CASE au prevăzută în interior, în cabină, încuietoarea de la compartimentul motor, dar și dispozitive antifurt atât pentru întregul utilaj cât și pentru compartimentul bateriei. De asemenea, buldoexcavatoarele CASE sunt mult mai sigure și pentru cei care le operează, fiind în trend cu toate cerințele pe parte de SSM. De exemplu, poluarea fonică în cabină este destul de scăzută, maxim 77 dB în momentul în care motorul ajunge la turația maximă/sarcina maximă. Există și un sistem de siguranță pentru pilotul automat care se dezactivează singur în cazul în care sistemul simte un pericol imediat. Până și picioarele de călcare sunt prevăzute cu supape de siguranță, fiind în trend cu ultimele cerințe în acest domeniu.

Și lista poate continua, ideea e destul de simplă: buldoexcavatoarele CASE sunt perfecte pentru șantierele din România întrucât au un cost de utilizare/operare mai mic, sunt mult mai simplu de întreținut față de concurență și nu în ultimul rând, sunt la standarde cu tot ce ține de siguranța operatorului ori siguranța la vandalizare/furt.  Acum, rămâne ca voi să vă decideți dacă vreți să investiți în asemenea utilaje care au în spate o istorie destul de interesantă și care aduc în prim plan calitatea la un preț destul de bun comparativ cu concurența.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.