Home Editorial ABUZ INCREDIBIL! Poliția Rutieră sancționează fiecare prost crescut cu gura mare, descoperit...

ABUZ INCREDIBIL! Poliția Rutieră sancționează fiecare prost crescut cu gura mare, descoperit în neregulă în trafic

1951
0
abuz politia rutiera

Nu știu ce se întâmplă cu Poliția Rutieră, dar de la o vreme încoace a început să facă foarte multe abuzuri. Internetul e plin de ele, pot fi urmărite pe Youtube. Practic, fiecare prost crescut, prost de gură, descoperit în neregulă cu mașina în trafic, primește amendă. Mai mult, unii polițai își permită să vină la mașină fără cașchetă în cap și nu vor nici să prezinte metrologia de la radar sau ordinul de serviciu. Așa ceva nu se mai poate fraților. Trebuie să ne revoltăm, să facem circ de fiecare dată când suntem trași pe dreapta, să vadă Garcea că noi suntem ciumegi și că nu stăm ca ghioceii.

Măi fraților, mai în glumă mai în serios, eu nu am avut niciodată o părere bună despre Poliția Rutieră, mai ales în ideea în care m-au ținut 5 luni fără permis din cauza birocrației în trecut. Dar nu pot nici să agreez fel de fel de cercopiteci care au ieșit oleacă din țară și s-au îmbătat cu miros de libertate occidentală suficient de tare cât să facă circul de pe lume de fiecare dată când sunt trași pe dreapta de agenți. Evident, oamenii sunt mielușei în străinătate, doar cu polițiștii de la noi se trag de șireturi atunci când sunt amendați în trafic pentru diverse lucruri.

Din păcate, mulți astfel de români nu prea cunosc diferența între a nu te lăsa călcat în picioare și a exagera la maxim pentru orice rahat. Există unii indivizi care au pretenția să primească respect maxim de la toată lumea, inclusiv de la poliție când sunt opriți în trafic, însă ei nu sunt decât niște mahalagii notorii, obișnuiți să țipe și să se agite ca sifonul în speranța că așa, intimidând agentul, vor scăpa și de amendă.

Nu e chiar așa, cine vrea respect trebuie să respecte. Cine e mahalagiu pus pe harță doar pentru că are o părere proastă despre poliție, nu o să ajungă prea departe. Repet, una e să îți expui un punct de vedere civilizat astfel încât să nu te lași călcat în picioare și alta e să faci gură ca prostul filmând cu telefonul mobil circul cu pricina. Mai ales atunci când nu ești în regulă cu mașina. Prea mulți astfel de oameni cu comportamente de copii prost crescuți au invadat internetul.

Previous articleTutorial – cum se tranzacționează monedele virtuale (Ethereum)
Next articleAu scăzut înmatriculările de rable, au crescut achizițiile de autoturisme noi
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here