Acasă (P) Tutorial – cum se tranzacționează monedele virtuale (Ethereum)

Tutorial – cum se tranzacționează monedele virtuale (Ethereum)

1188
0
Ethereum

Tranzacționarea de monede virtuale poate să-ți aducă destul de mulți bani în buzunar mai ales dacă alegi să investești în monede oarecum stabile, despre care se poate intui una, alta. În cele ce urmează vom vedea în ce constă o astfel de tranzacție de monedă virtuală (Ethereum), vom vedea cum ajungi în posesia ei și cum poți face să ajungi la un oarecare profit, nu la o oarecare pagubă.

Tutorial – cum se tranzacționează monedele virtuale (Ethereum)

Primul pas este să te informezi în legătură cu prețul. Trebuie să privești istoricul și să vezi cam care au fost în trecut vârfurile de creștere. În cazul Ethereum, au fost pe la 700-700-1200 de dolari, în funcție de situație. Cumpărând acum cu 450 de dolari, sunt șanse mari să obținem profit în următoarele luni.

Al doilea pas este să stabilești de unde anume cumperi Ethereum, în ideea în care în ultimele luni tot mai multe atacuri ale hackerilor au avut loc la nivel mondial. Recomandat este să cumperi din țară de pe site-uri de genul CryptoCoin.Pro, în caz că se întâmplă ceva e mult mai simplu de luat legătura cu autoritățile de la noi decât cu cele din străinătate. E important să reții acest aspect.

Al treilea pas și ultimul este vânzarea. Aici după cum spuneam mai sus, trebuie să fii atent la cotație, la preț. Când vezi că Ethereum începe să crească și să ajungă din nou pe la 700 de dolari, e bine să vinzi. Vei avea un profit aproape dublu. Unde poți să vinzi? Există site-uri de genul KuCoin, Bitbns, Cryptohub unde poți să vinzi această monedă virtuală și să o transformi înapoi în dolari.

Aceștia sunt cei trei pași esențiali pe care trebuie să-i parcurgi atunci când dorești să faci bani cu monedele virtuale. Este o investiție pe termen lung, nu ceva de tip BOOM, care să-ți aducă un profit instant în doar câteva secunde. Se pot însă face bani destul de frumoși atât timp cât înțelegeți procesul de tranzacționare și vă puneți la punct și cu riscurile din această lume a monedelor virtuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.