Acasă (P) Diagnoza auto – cum să te ferești de escroci

Diagnoza auto – cum să te ferești de escroci

5908
0
Diagnoza auto

S-a umplut planeta de service-uri auto și de indivizi care contra sumei de 50 de lei, vin cu testerul, cu laptopul și-ți spun ce are mașina ta de nu merge cum trebuie. Problema e că în 90% dintre cazurile în care chemi un asemenea tip să te rezolve, constați că îți spune numai bazaconii. Dacă chemi 10 astfel de indivizi, primești 10 cauze ale problemei destul de diferite. Atunci, vine întrebarea de baraj: cum să te ferești de astfel de escroci și cum să ajungi la cineva care chiar se pricepe la diagnoză auto? Că mai contează și omul care operează testerul, nu doar aparatul în sine.

Diagnoza auto – cum să te ferești de escroci

Cel mai bun sfat în acest sens este să mergi doar la un service auto București, autorizat pentru diagnoză BOSCH. Într-un service auto serios o să existe întotdeauna un tester serios, de mii poate chiar zeci de mii de euro, o să existe întotdeauna un tip care se pricepe să interpreteze ce spune acel tester și așa mai departe. Nimeni nu ar ține la muncă un individ care ar interpreta greșit erorile pentru că de obicei, oamenii lasă la reparat mașinile în acea unitate, nu se mai plimbă la alt tester și automat, comandând piese greșite, mașina nu ar fi reparată niciodată.

În plus, atunci când duci mașina la service, primești o chitanță, dacă lucrurile nu decurg conform planului, poți să le faci o reclamație, ai acest drept și această posibilitate. În schimb, dacă te plimbi pe la toți escrocii care au observat că s-a umplut țara de mașini, au cumpărat un laptop și o diagnoză de 500 de euro, s-ar putea să ai mari surprize. E bine să fii preventiv și să încerci pe cât posibil să iei legătura cu profesioniști, chiar dacă sunt șanse mari să te coste mai mult. Mai bine cheltui mai mult și rezolvi problema din prima decât să te plimbi ca țiganii cu cortul de la un tester la altul, testere pe care evident că le vei plăti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.