Acasă Colțul camionagiilor Aceasta este adevărata viață pe COMUNITATE

Aceasta este adevărata viață pe COMUNITATE

4596
0

Am spus de multe ori faptul că viața pe comunitate nu este doar grea, ci efectiv nu este pentru oricine. E foarte greu să stai departe de părinți, prieteni, familie, copii, nevastă, luni întregi, și colac peste pupăză să-ți gătești singur, să-ți speli hainele singur, să ai grijă de tine singur din toate punctele de vedere.

Mihai Ionel este din punctul meu de vedere o fereastră către ce înseamnă cu adevărat această muncă pe comunitate. În ultimul său clip, a fost nevoit să-și gătească pe ploaie, în situația în care acum conduce o basculă. Ce-a ieșit, vedeți și voi. E genul acela de sentiment pe care nu-l dorești nici măcar dușmanului.

Ei bine, dacă-ți place meseria asta, o să accepți și asemenea situații și ai să treci peste ele cu brio. O să te călești, o să fii un bărbat și mai puternic. Dar trebuie să-ți placă. Dacă o vei face doar pentru bani, nu cred că o să reziști nici măcar o tură de 2-3 luni. Mihai Ionel face comunitate de ani buni și prin intermediul clipurilor postate de el online, reușește să aducă în prim plan nu doar bucuriile acestei meserii de șofer profesionist, dar și chinurile neajunsurile, problemele întâmpinate. Și nu, Mihai nu vrea să învețe pe nimeni nimic. Omul nu este profesor. El doar arată cu ce se mănâncă meseria asta de șofer pe comunitate, pe diferite tipuri de camioane. Până acum l-am văzut la prelată și basculă.

Vă las să urmăriți ultima sa aventură pe comunitate, mai ales dacă vă tentează să faceți acest pas și să porniți asemenea lui Mihai Ionel, pe acest drum. Vă puteți abona la canalul lui AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.