Acasă (P) 3 motive să apelezi la serviciile unei firme de tractări auto în...

3 motive să apelezi la serviciile unei firme de tractări auto în loc să-ți chemi „prietenii”

1539
0

În momentul în care rămâi cu mașina în drum (se  întâmplă destul de des în țara autoturismelor second hand), primul lucru pe care-l faci este să suni un prieten. Vrei să-l chemi să te tragă de acolo, până în fața blocului sau până la service. Problema e că în lumea civilizată, oamenii au renunțat demult la acest obicei și există cel puțin trei motive care pot să lămurească acest aspect. Există cel puțin trei motive pentru care ar trebui să renunți să-ți mai chemi prietenii în astfel de situații, și să apelezi la o firmă specializată în tractări auto, după cum urmează.

3 motive să apelezi la serviciile unei firme de tractări auto în loc să-ți chemi „prietenii”

  1. Prietenul la nevoie se cunoaște – mulți dintre voi ați constatat probabil deja că sunt șanse mari să dați telefoane și să observați că X nu poate că e ocupat, Y nu răspunde și așa mai departe. Uneori, să chemi pe cineva apropiat să te tracteze este sinonim cu trecerea prin Furcile Caudine. Mulți se feresc să tracteze autoturisme.
  2. Cel mai bine e să te descurci singur fără să apelezi la nimeni – mie mi s-a întâmplat să apelezi la „prieteni” și să mi se ceară mai mulți bani decât mi-ar fi cerut în mod normal o companie de tractări auto. Așa că mai bine încercați să vă descurcați singuri în asemenea situații, cine știe ce fel de prieten vine să vă ajute.
  3. Prețurile pentru tractări auto în București sunt mici – la cât de mici au ajuns tarifele pentru tractări auto în București, chiar nu are rost să mai complici prietenii. Or știi să meargă ei cu mașina tractată, poate li se duce ambreiajul, și așa mai departe. Mai bine dai un ban și termini bâlciul chiar dacă ești mai strâmtorat.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care ar fi indicat să apelezi la servicii de tractări auto dacă locuiești în capitală și se întâmplă să te lase mașina în drum când îți e lumea mai dragă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.