Acasă Editorial Povești incredibile de la Est Auto România

Povești incredibile de la Est Auto România

2422
0
est auto romania

Am spus de multe ori că a avea un business în România este o adevărată nebunie, lipsa de seriozitate a oamenilor îți toacă treptat nervii, statul vine pe altă parte și face ce vrea cu tine și așa mai departe. Am descoperit recent câteva povești incredibile ale celor de la Est Auto România, ceva dealer de autoturisme second hand de pe la Galați dacă nu mă înșel, povești care merită date mai departe. Pe cât sunt de amuzante și de incredibile, pe atât sunt de reale și în esență nu fac altceva decât să scoată la iveală adevărata față a acestui popor, în care încep treptat dar sigur să predomine neserioșii.

Unu’ ne-a vândut mașina cu acte false și ne-a trimis mesaj că a lăsat-o la Curtea de Argeș și a plecat din țară. Am recuperat-o, dar când aproape să ajungem cu ea la Galați ne-a sunat Poliția și ne-a anunțat că ne-am furat mașina!!!

Și uite așa, a stat la odihnă, confiscată , timp de 3 luni în curte la poliție până s-a lămurit procurorul a cui e mașina…După care ne-a dat-o înapoi.

Noi în acest timp am achitat Asigurări Casco, RCA, taxe și impozite…

Altu’ a închiriat un Caddy, a dat 20€ șpagă la vameși la moldoveni și a dat o fugă până la Cahul să-și ia tutun și să-i umple „bacu” că acolo e mai ieftin.

Numai că a pus benzină în loc de motorină…

In ziua de Paște la ora 11.00 ne-a sunat să ne anunțe că nu mai pornește și că „el ce face?”.Omu’ plătise chiria…

Mai avea 3 zile plătite…

Nu știu cum a făcut , dar a dat jos benzina, a pus motorină , a mers cu ea așa stricată și ne-a adus mașina cu un total de plată la reparație de 8700lei.

A lăsat-o la poartă și dus a fost…Portugalia îl aștepta la prășit.

Altul a închiriat un Megane și a doua zi dimineață la 8 a lovit 3 mașini în Iași….

Alcoolemie 1.2.Coafura a rezistat.

Ne-a sunat să ne ceară să-i ducem altă mașina la schimb să-și contribuie drumul!Cică se duce în pelerinaj cu prietenul lui la mânăstiri.

Abia acum de când cu Homohaci și cu IPS.Corneliu „gură de aur” am înțeles de ce aleg ăștia gay să meargă în pelerinaj la mai multe mânăstiri.

E un fel de tourneu al sexului la băieți.

În fine…să fie-n bafta lor!

Ne-a zis la telefon că nu e beat.A mâncat dimineața o salată și a pus un pic de oțet!Nici dacă punea 3 litri de oțet nu ieșea 1.2.

Pe noi ne-a anunțat o femeie care a fost accidentată de dobitoc găsindu-ne numărul de telefon pe suportul numerelor de înmatriculare.Ea ne-a spus în ce hal era…

Am trimis platforma și am adus mașina la sediu.El S-a dus la tren.

Pagubă 20.000lei.

Casco nu suportă bețivii, nu știu de ce.

Cea mai recentă este cea descrisă sumar în articolul din Adevărul.

Dar povestea e mult mai complexă și cam cu totul alta.

Un individ, Donciu Ioan Petrică, un proxenet dovedit ,condamnat pentru furturi și pentru că a dus minore la prostituat în Italia (informații de pe google disponibile Publicului)a închiriat prin terțe persoane de la noi 3 autoturisme:

Două VW Golf VII și un VW CC.

Primul Golf l-a avariat în încercarea de a fugi de Poliția Rutieră , lovind o mașina a unui cetățean din Galați abandonând mașina cu geamurile deschise(afara ploua!!!)în parcarea din spatele blocurilor de la IFR.

Poliția nu l-a prins…deși l-au urmărit cu girofarele două echipaje.

La ora 19.30 în timp ce savuram cu nevasta un episod din House of Cards m-a sunat „agent șef principal adjunct-locțiitor de nu știu ce”- ce denumiri parcă am fi in URSS…să mă întrebe ce fac, unde sunt și de ce am fugit de ei!😱😱😱

Ei credeau că eu, administratorul conduc toate cele 28 de mașini ale firmei.

I-am descusut și am aflat ce se întâmplase.

Ei nu știau unde dispăruse mașina.

M-am oferit să le-o găsesc eu după poziția GPS și i-am condus la locul unde o abandonase.

Acolo am găsit-o avariată, descuiată și cu geamurile deschise.

Le-am cerut sa cheme criminalistica pentru amprente.

Au spus că nu este cazul…

E doar o Tamponare ușoară…

Le-am dat la telefon pe Chirias și taximetristul a indicat cui a încredințat mașina.

L-am sunat și pe Donciu la numărul indicat de taximetrist și acesta a zis că el nu a condus nicio mașina că nu are permis.Atunci ne-am dat seama că Poliția nu are niciun chef să prindă infractorii.

I-am întrebat cum a reușit să scape de o urmărire a MCV-ului și dacă au filmat urmărirea cu camera radarului.Au zis că mașina lor e veche și că nu pot prinde un Golf cu mașina lor.Cumva a reușit să-i lase în urmă cu toate girofarurile lor cu tot.Iar de filmat…nu.Au uitat să apese REC.😩

#ghinion

Al doilea Golf a „scăpat” doar cu turbina făcută praf după numeroasele liniuțe făcute noaptea prin Galați.Pagubă=1200€.(#muievw)

Noroc că s-a stricat turbina…🤦‍♂️

Altfel era daună totală și ăsta…

La VW CC a apelat la o ciudată din Giurgiu (🤓👠👩‍⚖️)cu permis de conducere valabil, care a închiriat de la noi mașina sub pretextul că a venit la Galati să se opereze( mărire sau micșorare de nas;nu m-a interesat) și are nevoie de o mașina câteva zile.

Aceasta i-a dat mașina lui și a dispărut.

În prima seară a atacat un taximetrist cu un cuțit spârgându-i acestuia geamul taxiului pentru că îndrăznise să-i taie calea.

În zilele următoare am primit zeci de rapoarte de la sistemul Gps prin care eram anuntați ca mașina este condusă brutal, depășiri de viteză în localitate cu 170-180 km/h și ne-am dat seama că mașina se află pe mâinile aceluiași infractor.

Mai ales că frecventa aceleași locuri și staționa in aceeași parcare noaptea ca și in cazul Golfurilor.

Ne-am pornit discret în urmărirea lui și l-am fotografiat în trafic de mai multe ori ,l-am văzut cine este și in ce stil conduce mașina.

Preocuparea noastră principală nu a fost recuperarea mașinii întregi pentru ca asta o puteam face ușor in baza coordonatelor GPS și cu a doua cheie.

Dar am zis să anunțam Poliția și aceștia sa ia măsurile legale.Și să-l audieze și in cazul celorlalte Golfuri închiriate de la noi de taximetriștii Medelete și Bardaș, doi dobitoci care pentru 100€ se vor alege cu niște ani de bulău…cu suspendare.

Mare greșeală….

🕵️Am fost la sediul Poliției Rutiere și le-am descris situația și le-am sugerat să încerce o Operațiune discretă cu mașini civile și cu agenți fără uniforme.

Individul mai scapase o dată…

Ne-am oferit să le punem noi la dispoziție mașini cu numere de alte județe pentru a nu stârni suspiciuni.

Mi-au spus că au ei tacticile lor și că știu cum să acționeze.

I-am rugat să aibă totuși in vedere că omul este recidivist, proaspăt liberat condiționat și cu absolut nimic de pierdut.Singura lui grija este să nu fie capturat.

Ce credeți că au făcut polițiștii?!👮🏻👮🏻👮🏻👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️

Au pus în mișcare mai multe echipaje de poliție și au pornit în urmărirea lui.🚔🚔🚔🚔🚔

Îi auzeam la telefon în timp ce le furnizam online poziția mașinii prin GPS ce strategie au abordat(plasarea în toate Intersecțiile a mașinilor de poliție) și puteam să jur că va sfârși tragic operațiunea…👨🏻‍💻

Când l-au văzut , au pornit girofarele și au încercat să-l someze să oprească mașina și să-l blocheze.

Dar acesta a „zburat” peste vreo două borduri , s-a strecurat printre copii și oameni aflați pe trotuar, a sărit din mers din mașină făcându-se nevăzut într-o scară de bloc din Wild West-Cartierul Micro 40 din Galați.🚸🛂💤✅

Poliția s-a văzut neputincioasă și a renunțat la prinderea lui.🔚

Le era greu să-l caute din ușă în ușă și să deranjeze „indienii” de la serialele turcești sau mongole preferate de la ora 18.00.Este dreptul lor să se uite.Apă nu au, iau de la cisternă o dată pe săptămână,dar parabolice au toți!Zici că e sediul NASA un astfel de bloc din 40.

Așa că au ridicat mașina și au dus-o la sediul Poliției Rutiere de unde Criminalistul a luat amprente și a găsit un pumnal cu amprentele sale , telefonul mobil și încărcătorul uitat pe scaun.

Aa…și cd-urile cu „Nebunia lui Salam”!

Colac peste pupăză , a treia zi ne-a sunat un inspector din poliție să ne întrebe dacă am plătit factura de tractare.Aia a fost cea mai mare preocupare a Poliției.Cred că avea și el o sută comision acolo…

În goana lui , „cocalarus maximus „era să lovească câțiva copii și niște vânzători de flori și țigări „Plugaru'”.

Poliția a justificat eșecul prinderii acestuia prin faptul că nu au echipamente și logistica necesară.

L-au fugărit cu Logan MCV Diesel cu 450.000km și cu Polo de 65 Cp…

Suspectul conducea un VW CC și avea 140 Cp.

Noi abia așteptăm ca Donciu să închirieze din nou…

I-am pregătit un Bmw cu 200 Cp…

Și un pistol cu apă.Să-i „chișe-n freză de milițieni” vorba unui turmentat , celebru pe YouTube.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.