Acasă (P) 6 motive să cumperi motoare electrice online

6 motive să cumperi motoare electrice online

1480
0

Online-ul a devenit un mediu propice pentru comerț și casă pentru afacerile nișate care în orașele mici de provincie nu au mai putut să supraviețuiască. Orașele mici de provincie sunt slab industrializate și implicit, magazine care să vândă componente necesare industriei precum motoare electrice, nu-și mai aveau rostul. Aceste magazine care vând industrie la bucată și-au găsit refugiul online, într-un loc în care pot fi peste tot în același timp, nu doar într-un punct fix dintr-un anumit oraș. Am adus în discuție aceste motoare electrice întrucât le-am căutat și eu și nu le-am prea găsit.

Locuiesc într-un oraș mic de provincie și, evident, diversitatea magazinelor de bricolaj este o mare problemă. Despre magazine dedicate capabile să aducă 20 de motoare electrice diferite într-un asemenea oraș nici nu poate fi vorba. Online-ul însă a salvat situația, iar în cele ce urmează vom discuta despre cele mai importante 6 motive pentru care ar trebui și tu la rândul tău să cumperi motoare electrice de pe internet, fără să mai pierzi timpul prin oraș pe la magazine.

6 motive să cumperi motoare electrice online

  1. Diversitate – e foarte important să ai de unde să alegi atunci când ești în căutare de motoare electrice. În acest moment magazinele online reușesc să pună la dispoziția clienților motoare electrice de joasă tensiune cu una sau două viteze, motoare electrice cu frână de siguranță în curent alternativ, motoare electrice cu frână în curent continuu, motoare electrice servoventilate, motoare electrice monofazice cu o viteză, motoare electrice în construcție Antiex, motoare electrice speciale și așa mai departe. Magazinele de bricolaj au rămas în urmă cu oferta, niciodată nu veți găsi o așa diversitate în magazinele din orașele mici de provincie.
  2. Calitate – contează foarte mult de unde cumperi, de la cine cumperi. După cum spuneam mai sus, e posibil să găsești motoare electrice prin magazinele de bricolaj atunci când locuiești într-un oraș mic de provincie dar trebuie să ții cont și de calitate. Magazinele de bricolaj nu se vor axa NICIODATĂ pe calitate întrucât scopul lor este să umple rafturile cu obiecte cu care să poată scoată cât mai mult profit. Deci automat vor vinde produse pe care le cumpără foarte ieftin, motiv pentru care sunt într-o contradicție totală cu ideea de calitate.
  3. Preț – nu mică o să vă fie mirarea când o să vedeți că prețurile din online sunt mai bune decât cele din magazinele din oraș. E normal să fie așa pentru că magazinele virtuale nu trebuie să plătească chirii sau impozite foarte mari pentru spațiile deținute. Dintotdeauna online-ul a avut prețuri mai bine față de magazinele fizice, altfel existența magazinelor virtuale ar fi fost lipsiră de esență. După cum știm, cumpărăturile online nu se fac instant ca-n realitate, ești nevoit să aștepți după produs 24 de ore așa că prețul TREBUIE să fie mai bun.
  4. Livrare rapidă – după cum spuneam mai sus, livrarea produselor cumpărate de pe internet durează undeva între 24 și 48 de ore, în funcție de cât nivelul de seriozitate al magazinelor și firmelor de curierat. Consider un interval de livrare mai mult decât corect 24 de ore în ideea în care unele magazine online au depozitele aflate la sute de kilometri de clientul care inițiază comanda. Faptul că există distanță nu mai este un dezavantaj.
  5. Consiliere – de câte ori nu ați mers la un magazin de bricolaj, ați încercat să aflați mai multe informații despre un anumit produs și ați observat că băieții de pe raioane știu mai puține decât voi? Se întâmplă des în România chestia asta și din păcate cei care nu se pricep la motoare electrice dar sunt nevoiți să cumpere unul se pot trezi într-o situație neplăcută, făcând alegeri nepotrivite. Magazinele online au însă personal competent care poate să ofere toate informațiile necesare astfel încât toată lumea să fie mulțumită.
  6. Seriozitate – există și posibilitatea să mergeți pe la magazinele de bricolaj din oraș și să nu găsiți printre raioane pe nimeni. Nimeni de la care să ceri informații, nimeni de la care să cumperi efectiv ceva. Magazinele de bricolaj din România nu aleg întotdeauna cei mai muncitori sau serioși oameni pentru posturile de „sfătuitori” în achiziții pentru clienți. Online nu se va întâmpla să umbli după agenți pentru că totul se face telefonic în cazul în care este nevoie de consultanță. Online există mult mai multă seriozitate, clienții sunt luați foarte în serios.

Acestea sunt cele mai importante 6 motive pentru care toată lumea ar trebui să cumpere motoare electrice și orice fel de alt echipament industrial online, fără să-și mai bată capul cu magazinele din micile orașe de provincie. Rămâne la alegerea voastră dacă vă doriți să rezolvați problema industrială pe care o aveți rapid și cu mult profesionalism. Oricum, sunt convins că pe viitor tot ce înseamnă achiziție de produse industriale va fi lăsat în seama nișelor din online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.